Тази година с Бъди направихме първата фотосесия за рождения му

...
Тази година с Бъди направихме първата фотосесия за рождения му
Коментари Харесай

Личи си, че го харесва повече от Евгени: Вижте какво направи Валерия за рождения ден на кучето си

" Тази година с Бъди направихме първата фотосесия за рождения му ден. Заради супер вкусната торта беше почтиии невероятно да снимаме! Бъди не може да приказва, само че аз подсигурявам, че това би била доста приятна и още по-вкусна изненада за космато създание! Очаквайте сладките ни фрагменти скоро! “, написа победителката от втория сезон на " Ергенът " - Валерия, на профила си в Инстаграм.

Фотосесията е във връзка 13-тия рожден ден, който домашният любим на моделката и защитничка на животните навършва тази година. А от поста на стопанката му научаваме, че фотосите ще са подготвени до броени дни. 
                             

Бъди се трансформира в същинска телевизионна звезда, откогато Валерия гостува с него в " Шоуто на Николаос Цитиридис " и в " Тази събота и неделя ".

А от 19 май, незабавно след края на " Ергенът ", косматият чаровник се снабди и с персонална Инстаграм страница, която все още може да се похвали с над 1350 почитатели. 
                             

Валерия работи като модел в чужбина. Тя е желано рекламно лице в Япония и постоянно може да бъде видяна в тамошните им реклами. Всички пари, които припечелва от възнаграждения, тя влага в развиването на приюта, който с нейна близка другарка са построили до Плевен.

" Нямам никакви корекции по себе си. Не мисля и да имам. Харесвам се, както Бог ме е основал и не считам да се трансформирам. За мен тези процедури не са красиви в естетически проект, костват скъпо, а средствата могат да бъдат вложени в надалеч по-смислени дела ", споделяше нееднократно веганката по време на присъединяване си в сантименталното риалити по bTV. 
                             

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР