Тази година родните знаменитости не ни разочароваха и доказаха, че

...
Тази година родните знаменитости не ни разочароваха и доказаха, че
Коментари Харесай

Рокля от месо, секси чистачки и зли вещици: Вижте как родните знаменитости се преобразиха за Хелоуин

Тази година родните звезди не ни разочароваха и потвърдиха, че могат да се преобразяват до неразбираемост. Хелоуин несъмнено буди много спорни отзиви у нас, тъй като е непознат празник. Символиката на този ден обаче не се отбелязва у нас, а по-скоро се употребява като готин ден, в който човек да се премени като някоя огромна звезда или на страшилище. Ето за какво малко крайните и сериозни отзиви са непотребни, а хората просто се забавляват. Приключваме с лиричното отклоняване, с цел да се върнем на главния акцент - родните звезди, които се преобразиха и тази година за празника на Вси Светии. 

Диона

Певицата тази година реши да заложи на много забавна визия, като пресъздаде паметната рокля от месо, с която Лейди Гага шокира през 2010 година на музикалните награди на MTV. Диона не е с тъкмо копие на роклята на Гага, а със своя интерпретация, което я прави много по-оригинална и друга. 

Виж още: Ах, тази Мани! Риалити звездата препоти Instagram със фотография по бански, събра хиляди харесвания 

Николета Лозанова

Половинката на Ники Михайлов няма слаба фотография, а новата фотосесия за Хелоуин е следващото доказателство в тази посока. Сексапилната брюнетка се е пременила в предизвикателна домашна помощница, която търка пода и зарежда пране в социална пералня. В мненията Светлана Гущерова се е присъединила, както и Азис, които са без думи за трансформацията на Николета.

Виж още: ТЕСТ: Как би трябвало да се маскираш тази година за Хелоуин? 

Светлана Гущерова

Госпожа Гущерова явно също е била въодушевена от домакинските отговорности, която най-вероятно въобще не извършва у дома (поне не си представяме, че напълно тя глади, пере и простира...). На фотографията виждаме някогашната плеймейтка да е във вихъра на нареждане и почистване, като по този начин пресъздава една секси и съвременна жена, само че затрупана от домашни занимания.

Дара

Тийн звездата Дара заложи на много известен анимационен воин, който оживя и на огромен екран, с помощта на ролята на Анджелина Джоли във кино лентата " Злодеида ". Не принцесата обаче, а точно злата кръстница е избрала Дара за своята хелоуинска вечер тази година.

Виж още: Анси от 1-ви и Дени от 2-ри сезон на " Един за различен " - първи приятелки! А приликата им е удивителна 

Алекс и Влади

Двете близначки са се преобразили много впечатляващо, като Алекс е избрала знаци от хитовия сериал Squid Game, а Влади е много стряскащо зомби:

Арти и Криси Дончева

Музикалното семейство също ни зарадва с фотосесия за Хелоуин. Двамата са се преобразили във върколак и секси магьосница, а Виторио е пощаден от непотребни костюмчета, само че пък е доста сладостен на фотографията.

Гери-Никол

Горещата изпълнителка се е пременила в Афродита, както сама е написала към фотосите. На нас ни наподобява повече на някоя арабска принцеса от предишното, само че каквата и да е концепцията... Гери наподобява прелестно.

Тина от " Един за различен "

Красивата финалистка от фамилното шоу, която се омъжи на приказва женитба за Миро това лято, също се е въодушевила от Злодеида за визията си, а в Instagram сподели по какъв начин тъкмо се е пременила.

Алекс и Дани Петканови

Инфлуенсърското семейство, което неотдавна се подложи на обща ринопластика, се преобразиха на пандизчии, които са обрали някоя банка.

Изображение: https://www.instagram.com/tina.atanasovaa/, https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/, https://www.instagram.com/diona_alpha/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР