Тази година празникът ще се отбележи в 39 града и

...
Тази година празникът ще се отбележи в 39 града и
Коментари Харесай

Отбелязваме Международния ден на йогата

Тази година празник ът ще се означи в 39 града и 3 села в България.

В тези градове проведено и единно ще бъдат показани най-хубавите учители по йога , които ще показват практики при отворени порти за всички заинтригувани от йога . Всички учители са сертифицирани и подбрани, с цел да може посетителите да се допрян до дълбочината и успеваемостта на йога практиките, оповестява БГНЕС.

Идеята за празнуване на Международния ден на йога освен в София , само че и в други градове на България, поражда още в процеса на подготовката на първия Международен ден на йога през 2015 година, когато към София непринудено се причислява Пловдив ския културен институт, и стартира да провежда синхронно честване в своя град.

През годините последователно събитие то се реализира сполучливо и в градовете – през 2015 година се причисляват Пловдив , Свиленград, Бургас , Варна , Русе , Велико Търново, Габрово и Перник.

През 2016 година включилите се градове са доста повече – двайсет, а тази година към честването в София координирано и по едно и също време се причисляват със свои стратегии по места още 25 града и едно село в България: Пазарджик, Пловдив , Девин, Смолян, Кърджали, Свиленград, Стара Загора, Казанлък, Сливен, Бургас , Созопол, Черноморец, с. Емона, Варна , Силистра, Русе , Шумен, Търговище, Велико Търново, Горна Оряховица, Габрово, Павликени, Плевен, Перник, Дупница и Самоков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР