Тази година Община Габрово избра да обяви на 11 ноември

...
Тази година Община Габрово избра да обяви на 11 ноември
Коментари Харесай

Ето кога Габрово ще обяви началото на петото годишно време – карнавалното

Тази година Община Габрово избра да разгласи на 11 ноември от 11:00 ч. началото на петото годишно време – карнавалното. 
 
Оттам означават, че през тази 2023 година за 23 път ще има 11.11, 11:11, моментът, в който целият свят е затаил мирис в очакване на мотото за идващия карнавал.

Организаторите от карнавалния екип споделят, че през последните седмици обстановката е толкоз напечена, че напряко дим им излиза от ушите.

" Интересът към новото карнавално време и тематиката в Габрово внезапно набъбна след 2019 година, когато всички откриха, че каквато е тематиката на габровския карнавал, това ще се случва и по света. Сега всевъзможни хора от близо и надалеч се пробват да се домогнат до по този начин скъпата информация по всякакъв метод. Фактът, че към момента нищо не е изтекло в пространството също е много подозрителен – екипът или е от супер експерти , или са ги пратили на отмора някъде на високо, или са ги опиянили с някоя билка, или пък въобще нищо не знаят, за по-сигурно. Но ние ще се придържаме към първата версия ", означават от общината и допълват:

" И по този начин, с цел да не се вършиме на Нострадамус, Абигия Ананд, Лион, Рос, Гал Сасон и да тръгнат разнообразни спекулации по тематиката, елате в събота 11.11 в 11:11 ч. на оркестрината на ул. „ Радецка “, с цел да научим какво ще се случи през 2024 година. "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР