Тази година няма да празнуваме Великден по традиционния начин и

...
Тази година няма да празнуваме Великден по традиционния начин и
Коментари Харесай

Гърците ще празнуват Великден вкъщи

" Тази година няма да честваме Великден по обичайния метод и ще останем у дома ". Това сподели представителят на гръцкото държавно управление Стелиос Пецас, представен от БГНЕС.
" Колкото повече наближава Великден толкоз повече разбираме, че тази година е по-различна. Не е както преди време. Тази година няма да вървим на село за Великден. Няма да печем агнета в дворовете си. Няма да вървим в черква. Ще честваме у дома с вярата, че ще се оправим. Имаме години пред нас с цел да честваме. Но, нито един ден няма да бъде същият в бъдеще, в случай че поради нашата лекомисленост загубим наш непосредствен. Оставаме вкъщи ", акцентира представителят на държавното управление. 
Вчера гръцкото държавно управление удължи затварянето на нехранителните магазини, огромните търговски центрове, музеи, кина, театри и други уреди до 11 април като превантивна мярка в битката против разпространяването на ковид в страната. Въведената по-рано възбрана бе годна от 14 до 28 март. Според ново взаимно министерско решение магазините и другите уреди в 66 бранша на стопанската система ще бъдат затворени до 11 април поради ковид, отбелязва изданието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР