Тази година „Маскираният певец” определено затрудни повече зрителите в разпознаването

...
Тази година „Маскираният певец” определено затрудни повече зрителите в разпознаването
Коментари Харесай

Краката издадоха, че Криско е Бебето

Тази година „ Маскираният певец” несъмнено затрудни повече феновете в разпознаването на участниците. В последното предаване в събота на сцената още веднъж се изяви Бебето, което даде нови улики за себе си. Не те обаче, а краката издадоха, че зад маската се крие Криско. Почитатели на артиста незабавно ги съпоставиха с фотосите му от клипа с Галена и бяха безапелационни, че колената на Бебето и Криско са едно към едно.

на Авг 8, 2020 в 4:22 PDT

Иначе и уликите насочиха към габровеца-отраснал с класика, тъй като родителите му са музиканти, както и че танците заемат значимо място в живота му. Hotnews.bg припомня, че приятелката му е била танцьорка. Част от феновете не престават да се надяват, че зад маската се крие Димитър Рачков, само че в петък и събота той показа своето „ Забранено шоу” в Бургас.

Затова фенове на комика отидоха в научната фантастика и упрекнаха продуцентите, че са вкарали дубльор. Това изрично не е вярна, тъй като форматът не разрешава дубльори и България може да загуби лиценза си за най-гледаното предаване този сезон, в случай че се реши да го направи, обясниха от продукцията за Hotnews.bg.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР