Тази година козметичната марка , която през 2020-а официално влезе

...
Тази година козметичната марка , която през 2020-а официално влезе
Коментари Харесай

Kiehl’s с две специални колекции за своята 170-годишнина

Тази година козметичната марка, която през 2020-а публично влезе на българския пазар, отбелязва своята 170-годишнина. Изумително е по какъв начин от една дребна аптека в Ийст Вилидж в огромния Ню Йорк се основава международен бранд с толкоз дълга и сполучлива история. Семейството, основало марката, подхваща задача за даване на самостоятелни услуги и грижа за кожата за всички, употребявайки най-модерните технологии и неповторими ефикасни съставки за нaсърчаване на здравето на кожата. През годините Kiehl’s остава предана на тази задача и постоянно слага потребителския опит преди всичко. А най-хубавият метод да бъде отпразнувано такова събитие е точно с нещата, с които той е най-разпознаваем.

От Kiehl’s ни зарадваха не с една, а с две специфични лимитирани сбирки грижа за кожата, въодушевени от историята и наследството й, по тази причина не се изненадваме, че в едната са включени най-емблематичните артикули на марката. Сред тях е тоникът с невен, който е абсолютният бестселър, тъй като някъде в света на всеки 12 секунди се продава по един брой. Към него има крем за лице, околоочен крем и възстановяващ нощен концентрат, които се оферират в красиви опаковки от бяло стъкло със златни елементи. По този метод марката се стреми към по-устойчиво бъдеще посредством потреблението на екологични материали. Но това не е всичко.

За пръв път Kiehl's се разравя по-дълбоко в своя списък с формули, с цел да върне в светлините на прожекторите три исторически продукта от предишния век. Те са самобитна гражданска война за оня интервал, а в този момент са модифицирани и приспособени за актуалните ценители на грижата за кожата. Вдъхновени са от именития артикул Original Musk oil, който се трансформира в различим мирис за марката и се е употребявал като парфюм десетилетия наред. Новите три продукта са композиция от разнообразни чувствени и свежи аромати, които носят заричане за благополучие, обич и независимост. Към тях обаче откриваме и тоника с розова вода, който пък е бил основан през 60-те, а в този момент е с нова по-свежа формула за омекотяване на кожата.



„ Днес магията, наречена „ опитът на Kiehl’s ”, се популяризира по целия свят, защото нашата марка продължава да очарова с висококачествени формули, максимален професионализъм във връзка с грижата за кожата и самостоятелен дух ", споделя световният шеф за образование и потребителски опит на марката Ками Канела.

„ В продължение на 100 и седемдесет години услугите на марката Kiehl’s постоянно се базират на образование, защото всеки клиент, който ни посещава, може да чака лични препоръки дружно с рекомендации по отношение на продуктите и подобаващи образци. Ние се ангажираме да помогнем на клиентите да схванат неповторимите потребности на своята кожа, а също по този начин кои съставки, формули и процедури предлагаме най-често да бъдат употребявани “, добавя още тя.

Основите на активността, в която Kiehl’s е пионер повече от 90 години, към момента са годни:
Отдадени са на всеки клиент и се стремят да спечелят неговото доверие посредством своите три стълба на услугата: лични препоръки, предложение на образци „ изпробвайте преди да купите ” и 100 % обезпечено задоволство.Отдадени са на това да помагат на клиентите си да се усещат „ изслушани и разбрани “, като предоставят правилния артикул и препоръки за самостоятелните потребности на кожата на всеки клиент.Винаги са „ на страната на клиента “ – на драго сърце биха се сприятелили с тях, в сравнение с да реализират продажба непременно.


Неведнъж сме ви, че един от главните подходи на марката е „ изпробвай преди да купиш “ , а в магазина можете да си извършите безвъзмездна консултация, да разберете какъв вид е вашата кожа, от какви артикули се нуждае тя и даже да си вземете образци, които да тествате вкъщи, с цел да сте сигурни, че при покупка на козметиката им, сте взели най-правилното решение. Традиция, основана още от

Ървинг Морс, създател на Kiehl’s Apothecary, който държи на персоналните връзки, които има с клиентите си през в ранните години на XX век и ги предизвиква да опитват с ръчно направените от него препарати, преди да изберат тези, които най-добре дават отговор на техните потребности. Традиция, която се предава от магазин на магазин към този момент 170 години. Защото клиентът постоянно е най-съществен, грижата за неговата кожа също!

Лимитираната сбирка, въодушевена от историята Kiehl's към този момент е налична магазина на Kiehl's в Paradise Center в София, а лимитираната сбирка " Наследство " ще бъде налична от 3 май 2021.

С поддръжката на

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР