Тази година фондация За Нашите Деца има честта дипломатически партньор

...
Тази година фондация За Нашите Деца има честта дипломатически партньор
Коментари Харесай

Дипломатически партньор на Арт вечер на добродетелите 2018 на фондация За Нашите Деца - посланикът на Република Индонезия

Тази година фондация " За Нашите Деца " има достойнството дипломатически сътрудник на първото и извънредно издание на най-голямото ни благотворително събитие - Арт вечер на добродетелите, да бъде Н.Пр. Сри Астари Расджид, ексклузивен и пълномощен дипломат на Република Индонезия в Република България.
Партньорството на фондацията и Н.Пр. Расджид стартира още през предходната година, когато тя подари екзотична вечеря в посолството за благотворителния търг на Вечер на добродетелите 2017. Спечелилите прекарването имаха неповторимата опция да се допрян до Азиатската просвета, да опитат обичайни ястия, потопени в музикалните ритми на Индонезия. Приятелството ни се разрастна още повече, когато тя предложи идея на Азиатския фестивал „ Цветовете на традициите “ да бъдат точно наши приемни деца и фамилии.
Поканата ни към Н.Пр. Расджид да бъде дипломатически сътрудник на Арт вечер на добродетелите бе естествено продължение на нашето съдействие. Тя има вяра, че всяко дете заслужава късмет за развиване и щастливо детство в семейство, полезност, в която има вяра и екипът на фондация „ За Нашите Деца “. Освен неприкрит бранител на правата на децата и наша опора в задачата ни да поддържаме повече фамилии в риск, Н.Пр. е въодушевяващ художник. Тя счита, че всяко дете би трябвало да получи шанса да познае хубостта на света във всичките му цветове и форми, още от най-ранна детска възраст – разбиране, което напълно се припокрива с идеята на събитието, отдадено точно на изкуството, което подарява в поддръжка на сигурната фамилна грижа за всяко дете. Защото само фамилията дава опция на децата да развият своя цялостен капацитет и да осъществен фантазиите си.
„ Да съчетае изкуството с благородната идея е отличен и проникновен избор на организацията, който докосна сърцето ми още в първия миг, когато предходната година посетих благотворителното събитие Вечер на добродетелите. За мен е чест, че бях поканена в качеството си както на посланик, по този начин и на художник да вземам участие в най-творческото и трогателно събитие Арт вечер на добродетелите 2018, с което ще подсигурим фамилна грижа за всяко дете в България. Защото децата са нашето бъдеще, бъдещето на нашия свят, “ споделя Н.Пр. Сри Астари Расджид.
Освен като дипломатически сътрудник, тази година Н.Пр. Расджид ни поддържа и с прелестна картина, озаглавена „ Природа “, която тя нарисува дружно с децата по време на Азиатския фестивал.
Вижте повече: https://www.detebg.org/bg/art-vecher-na-dobrodetelite-2018/
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР