Тази година беше пълна със сочни мемоари на знаменитости със

...
Тази година беше пълна със сочни мемоари на знаменитости със
Коментари Харесай

Най-продаваните мемоари на знаменитости от Бритни Спиърс, принц Хари и други може да не са успели да си върнат авансите: доклад

Тази година беше цялостна със сочни записки на звезди със звезди като Бритни Спиърс и Барбра Стрейзънд, които описаха всичко, а принц Хари оглави класацията ранглисти с бомбената си книга.

Но макар медийната полуда, солидни задатъци, изплатени на звездите, наподобява надвишават облагите на издателите.

“The Scoop ” на NewsNation от Paula Froelich заключи числата, с цел да види дали дадена книга си е спечелила задатъка въз основа на това какъв брой костват книгите и какъв брой са платени на звездите – цифри, които рядко се разгласяват, само че изтекоха за принц Хари и Спиърс.

„ Авансът е риск, който издателят е подготвен да заплати. Ако плащате прекалено много и не се продава, не е добре. Ако се продават добре, си заслужава “, сподели Дан Строун, основен изпълнителен шеф на организацията за просветеност Trident Media пред NewsNation.

Анализът на Фроелих, който тя показа с Никол Бърли в NewsNation Live, откри, че „ Spare “, първата договорка за четири книги на принц Хари и Меган Ма...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР