Тази година Бен Афлек окончателно ще се сбогува с мантията

...
Тази година Бен Афлек окончателно ще се сбогува с мантията
Коментари Харесай

Бен Афлек се изстрелва нависоко

Тази година Бен Афлек дефинитивно ще се сбогува с мантията на Черния рицар, след министър председателите на „ Светкавицата “ и „ Аквамен 2 “, където има дребни функции. Носят се клюки, че това може да не са последните появи във кино комикси за артиста. Според непотвърдена вътрешна информация от MyTimeToShineHello, звездата от „ Батман против Супермен “ обмисля да се трансферира към MCU. Говори се, че Афлек сега договаря с управлението на Marvel Studios за присъединяване в един от бъдещите им планове.

Все още няма уточнения за кой съответен филм или сериал става дума, само че се оповестява, че Афлек разисква ролята на авторитетен предприемач Дарио Агер, който има способността да се трансформира в злодея Минотавъра. В комиксите този воин е началник на Roxxan Corporation, който към този момент беше включен във франчайза за супергерои. На страниците на комиксите той се появява в истории за Тор и се изправя пред Хълк, а поради свръхестествените му качества, той се вписва добре в историите за Доктор Стрейндж.

Ако всичко бъде доказано на публично равнище, това ще бъде вторият воин на Marvel в кариерата на Афлек - преди съвсем двадесет години той изигра основната роля в екшън кино лентата на Fox „ Дявол на положителното “, който получи утвърждението на рецензията. В него е Бен е в ролята на Мат Мърдок, кьорав юрист, който се бори за правдивост като маскирания супергерой Деърдевил.

Малко хора знаят, че същинското име на Бен Афлек е Бенджамин Геза Афлек-Болд. Болд е моминското име на майка му, Кристофър Ан, до момента в който тя не се омъжва за Тимъти Байърс Афлек. А второто име - Геза - Афлек получава в чест на фамилен другар, маджарин, оживял от Холокоста. Той умира почти по същото време, когато се ражда Бен, и е, съгласно Кристофър Ан, необикновен човек.

Геза съумява да избяга, като скача от трен, който транспортира евреи в концентрационен лагер, и по-късно се връща, с цел да извади още хора. Афлек носи това име с горделивост, само че тесногръди съученици му дават обидния прякор " Бен-гей ". Не е изненадващо, че той въпреки всичко избира да скрие този факт от необятната общност. И доста почитатели не знаят цялостното име на актьора, до момента в който биографията му не притегля вниманието на всички поради брака му с Джей Ло.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР