Тази есен връщаме живота на любимите си плетива. На мода

...
Тази есен връщаме живота на любимите си плетива. На мода
Коментари Харесай

Тази рокля ще бъде хит през есента


Тази есен връщаме живота на обичаните си плетива. На мода през новия сезон ще бъде плетената рокля. Тази стилна фешън дреха може да се носи както повърхностно, по този начин и шикозно. Освен това с нея няма да ви е студено и можете да забравите за панталоните. Ето няколко хрумвания с какво да я съчетаете.

Небрежно с кожено яке

Наслояването е магическата дума на огромната наклонност тази есен! Можем да носим и плетени рокли без ръкави - да вземем за пример в композиция със затоплящо кожено яке. Какво изключително обичаме в него: визията е с рок лъчение, което ни дава спомагателна доза самочувствие. Подходящите аксесоари като блестящи кръгли обеци и черна чанта укрепват плетения тоалет, а шапките задават звук на аутфита. Добавете кожени ботуши над коляното и ще създадете съвършената топла рок визия.





Уютно с дънково яке

Когато на открито още веднъж стане по-студено, желаеме единствено едно: да увеличим уюта, доколкото можем. Дълга, тъмна плетена рокля с дънково яке и съвременни ботуши за мотористи обезпечава уют, който е и безусловно съвременен. Златно колие и фешън слънчеви очила ще привлекат погледите към вас.





Елегантно и на токчета

Разбира се, плетената рокля може да бъде и доста елегантна. Всички зависи с какво ще я съчетаете. Дори цветът на роклята, като да вземем за пример меко бежово или блестящо бяло, придава доста грациозност. Добавете дълго палто и обувки на токчета и може да се окажете напряко от парижката фешън сцена. Не забравяйте: берета и чанта вид " полумесец " са акцентите на вашата визия.





 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР