Тази есен се отправяме на вълнуващо приключение, дълго повече от

...
Тази есен се отправяме на вълнуващо приключение, дълго повече от
Коментари Харесай

Колко дълъг всъщност е пътят към дома?

Тази есен се насочваме на вълнуващо премеждие, дълго повече от 3000 километра, с цел да проследим историята на едно неизмеримо творение.

„ Загубеният йети “ (Abominable) е новата взаимна продукция на DreamWorks Animation и Pearl Studio, която споделя за силата на другарството, вярата в триумфа и вълшебствата, които съществуват, стига да повярваш в тях.

Йи е свободолюбиво 16-годишно момиче. Като всеки младеж последното нещо, което желае, е да прекарва време с баба си и майка си. Покривът на постройката, в която живее, е обичаното ѝ място за усамотение, където остава сама с фантазиите си да обиколи света.

Една вечер усамотението ѝ е нарушено от появяването на бебе йети с големи размери, намерило заслон на същия този покрив. Привидно изплашен и търсещ само непосредственост и схващане, дребният йети се трансформира в нейна уязвимост, а концепцията той да се върне на мястото, на което принадлежи, става нейна задача.

Така стартира шеметното премеждие на Йи и нейните щури другари Джин и Пенг. Те кръщават странното творение Еверест и се впускат в главозамайващо търсене на неговите корени, с цел да го върнат още веднъж при фамилията му на най-високата точка на Земята - страховитите снежни клопки на величествените Хималаи.

За да завършат задачата си сполучливо обаче, тримата другари постоянно би трябвало да са на една крачка пред доктор Бърниш – богат и могъщ човек, който има желание да залови магическото създание благодарение на помощничката си доктор Зара.

Режисьор и сценарист на „ Загубеният йети “ е Джил Кълтън, а продуценти са Пейлин Чоу и Сузан Бюрги. Изпълнителни продуценти на кино лентата са Тим Джонсън, Франк Жу и Ли Руиганг.

„ Загубеният йети “ е в кината от 27 септември на 2D и 3D.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР