Тази есен имахме възможността да тестваме Samsung Galaxy Z Fold

...
Тази есен имахме възможността да тестваме Samsung Galaxy Z Fold
Коментари Харесай

Защо бизнесът започва да избира сгъваемия смартфон

Тази есен имахме опцията да тестваме Samsung Galaxy Z Fold 4 и се убедихме в безспорното преимущество на сгъваемия дизайн, когато телефонът ни е необходим за работа. 
 Samsung Galaxy Z Fold4 и по какъв начин минава един работен ден от у дома през смарт телефон
Един ден хоум офис със Samsung Galaxy Z Fold4

Когато смарт телефонът е и преносим компютър, и таблет и…смартфон

Изглежда, че освен ние оценяваме изгодите му, защото неотдавна Samsung заяви, че броят на бизнес клиентите, които избират сгъваем телефон, е повишен с цели 105% по отношение на 2021 г. 

По данни на корейската компания доставките на сгъваеми устройства нарастват със 73% през актуалната година и възлизат на към 16 милиона бройки в целия свят. 
 Снимка 597733

Само през идната година се чака те да се усилят до 26 милиона. 

Големият екран, който предлага Galaxy Fold, в тандем с опциите за мултитаскинг, работа с няколко приложения по едно и също време и интеграцията с артикули на Гугъл и Micrososft напълно закономерно спомагат за тази наклонност. 

Особено известен е сгъваемият смарт телефон за експертите от финансовия бранш, всред които цели 74% споделят, че непрекъснатата съгласуваност и достъп до значими приложения са основни при избора им на ново устройство. 
 Снимка 597734

Когато го тествахме в изискванията на работа от у дома, Fold ни зарадва най-вече с точно това, че съвсем изцяло замества преносимия компютър и ни разрешава да работим отвред, когато се наложи. 

Въпреки огромния си главен екран, телефонът е изненадващо комфортен за носене в джоба, което няма по какъв начин да се случи, в случай че употребяваме таблет или компютър. 

Външният екран пък е комфортен за инспекция на вести, а интеграцията с приложения като DocuSign прави телефонът елементарен избор за хората, които всекидневно би трябвало да подписват документи по електронен път. 
 Снимка 597732

Към момента наподобява, че високата цена на този вид устройства продължава да е спънка за някои консуматори, само че бизнесът явно е чакал точно такова устройство, в случай че съдим по числата на Samsung. 
 Мадлен Радуканова, Samsung Galaxy Z Flip4 и по какъв начин минава един ден на олимпийската медалистка
Как Мадлен Радуканова прави натовареното си всекидневие по-гъвкаво

Олимпийската медалистка за живота след надпреварите, за планирането на всекидневието и по какъв начин новият Samsung Galaxy Z Flip4 ѝ оказва помощ във всичко

Добрата вест е, че нишата се развива много бързо и сгъваемите телефони бързо загърбиха дебютантските си недостатъци, което неизбежно ще основава условия за повече конкуренция в нишата и надлежно все по-достъпни разновидности.  
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР