Тази част от магистралата, в която стана тежката катастрофа, е

...
Тази част от магистралата, в която стана тежката катастрофа, е
Коментари Харесай

Иван Шишков: Този участък, на който стана катастрофата със сръбския автобус, не е проблемен

" Тази част от автомагистралата, в която стана тежката злополука, е въведена в употреба през 2012 година, този сектор не е от проблематичните. Очевидно е, че след няколко години, ще се наложи да му бъде изработен главен ремонт. Няма проблем там. В България през последните години повече се говореше, в сравнение с да се строят автомагистрали. Магистрали не са се строяли в целокупност и те са дребни, не стигат за трафика. Имат доста неприятни връзки и доста нещастия по пътищата ".

" Не сме богата страна, и не би трябвало да си разрешаваме да строим на парче ".

Това сподели служебният министър на районното развиване и благоустройство Иван Шишков в ефира на Българска национална телевизия.

" Комисия за защита на конкуренцията спря поръчките за зимното разчистване. АПИ са отговорни, че са създали негодна поръчка, а наказванията са безспорни действителни. Тези поръчки доведоха до това страната да изпадне в доста тежка юридическа обстановка. Те желаеха да принудят Народното събрание да удължат старите контракти. За зимното поддържане ще стартира избор на реализатори и подготовка, това ще стане в края на септември ", разгласи Шишков.

" Имах среща с пътните компании, срещнах се със обстановката. Пътните компании ясно схванаха, че това, което желаеха от предния кабинет, ние няма по какъв начин да го създадем, т.е. да изплатим парите, които желаят. Те станаха жертва на политическите процеси ", счита още служебният министър.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР