Тазгодишното коледно каране предстои утре. Мотористите ще бъдат преоблечени като

...
Тазгодишното коледно каране предстои утре. Мотористите ще бъдат преоблечени като
Коментари Харесай

Дядо Коледовци тръгват на мотори из столичните улици

Тазгодишното коледно каране следва на следващия ден. Мотористите ще бъдат преоблечени като Дядо Коледа, описа пред БНР Георги Янчев от " Sofia Riders ". Той уточни, че концепцията е взаимствана от мотористи от Плевен, които вършат такава самодейност от дълго време. 

По думите му всяка година се усилват искащите както за огромното коледно каране, по този начин и в идеите. Янчев посочи, че не е нужно мотористите, които желаят да се включат, да са техни членове:

" Всеки е добре пристигнал. Изискването е да е облечен като Дядо Коледа, а за девойките - като Снежанка, както и да е с изрядно транспортно средство ".

 

" Тази година, дружно със Сдружение " Да дарим усмивка ", с което работим, ще подкрепим онкоболните деца в УМБАЛ " Царица Йоана - ИСУЛ ".

Сборният пункт е на следващия ден в 11 часа пред НИМ в Бояна. " Оттам тръгваме в 12 часа по Околовръстния път, спускаме се през " Младост ", " Цариградско шосе ", стопираме на Патриарха и Витошка, където ще раздаваме лакомства на децата и ще украсим едно коледно дръвче ", означи той. 

При влошена метеорологична конюнктура и превалявания обаче коледното каране ще бъде анулирано. 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР