Тазгодишният тенис сезон вече е съвсем близо до своя край

...
Тазгодишният тенис сезон вече е съвсем близо до своя край
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Феликс Оже-Алиасим срещу Каспър Рууд

Тазгодишният тенис сезон към този момент е напълно покрай своя край и през идната една седмица следва да се състоят борбите от Финалния Мастърс на 8-те най-хубави състезатели за годината. Сблъсъците ще започват още през днешния ден, като първи на корта ще забележим тенисистите, които попаднаха в Зелената група. Надпреварата на сингъл ще бъде открита с дуел, противопоставящ един против различен международния №4 Каспър Рууд и шестият в ранглистата Феликс Оже-Алиасим.

Норвежкият представител изпраща най-успешния сезон до момента в кариерата си, по време на който доближи до два финала на шампионати от Големия шлем - Ролан Гарос и US Open, отстъпвайки надлежно на Рафаел Надал и Карлос Алкарас. От своя страна, 22-годишният канадец в момента се намира във превъзходна форма, за което свидетелства фактът, че до неотдавна бе в серия от 16 следващи победи, прекратена от Холгер Руне на полуфиналите на Мастърса в Париж, както и това, че понастоящем заема върховата за себе си шеста позиция в международната ранглиста.

Предстоящият мач сред Рууд и Оже-Алиасим ще бъде шести в историята на тяхното съревнование, като общият баланс посред им е 3:2 триумфа за скандинавеца. Срещата ще започва не преди 15:00 часа българско време, а вие ще имате опция да я наблюдавате на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР