Тазгодишният Мастърс в Рим все повече приближава към своя завършек

...
Тазгодишният Мастърс в Рим все повече приближава към своя завършек
Коментари Харесай

Програма за събота: Джокович в търсене на победа №1000, както и мачът Зверев - Циципас

Тазгодишният Мастърс в Рим от ден на ден доближава към своя свършек и през днешния ден следва да бъдат избрани кои състезатели при мъжете и при дамите ще премерят сили в утрешните финали. За полуфиналната фаза на конкуренцията при мъжете се класираха четирима представители на челната десетка, трима от които даже са част от топ 5.

В първия мъжки дуел от днешната стратегия един против различен ще излязат Александър Зверев и Стефанос Циципас, като гъркът ще търси реванш за провалянето си в същия стадий на шампионата в Мадрид през предходната седмица. Победителят от този конфликт пък ще се изправи против някого всред Новак Джокович и Каспър Рууд, които ще закрият програмата на сингъл. Тази среща обаче има още по-голяма тежест за сърбина, защото възможна негова победа ще бъде под номер 1000 в кариерата му.

При дамите огромната любимка за трофея Ига Швьонтек, която няма загуба в последните си 26 мача, ще срещне Арина Сабаленка в първия конфликт за деня, а по-късно ще можем да проследим срещата сред намиращата се в серия от 9 триумфа Онс Жабер и най-нискоранкираната измежду полуфиналистките Дария Касаткина.

Програмата за събота в Рим:

Централен корт (начало 13:00 часа):

1. Ига Швьонтек - Арина Сабаленка

2. Стефанос Циципас - Александър Зверев (не преди 15:30 часа)

3. Онс Жабер - Дария Касаткина (не преди 18:00 часа)

4. Новак Джокович - Каспър Рууд (не преди 20:30 часа)

5. Никола Мектич/Мате Павич - Симоне Болели/Фабио Фонини

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР