Тазгодишната церемония за филмовите награди “Оскар” ще бъде без водещ

...
Тазгодишната церемония за филмовите награди “Оскар” ще бъде без водещ
Коментари Харесай

Оскарите ще бъдат без водещ – всички били проблематични

Тазгодишната гала за филмовите награди “Оскар” ще бъде без водещ за повторно в историята си.

Първоначално Филмовата академия предложения артиста и комик Кевин Харт да води тазгодишната гала, само че бързо се отхвърли поради негови изявления срещу ЛГБТ обществото. Харт опита да се извини няколко пъти с вярата да резервира поканата си от Академията, само че това по този начин и не се случи.
Кевин Харт се отхвърли да води церемонията за премиите „ Оскар ” Причината са припомнени негови неуместни смешки по адрес на половите малцинства
Новината, че церемонията ще бъде водещ беше доказана от сп. “Варайъти”. Според тяхната информацията Академията не съумяла да се спре на нов водещ, тъй като всички били “проблематични”.

Това се случва едвам за повторно в историята на Оскарите, само че не е безусловно неприятно – евентуално церемонията ще бъде по-кратка от нормално.
Филмовата академия се отхвърли от Оскара за известен филм… към този момент Новата категория беше въведена при започване на август за да се увеличи рейтинга на премиите, който с всяка година става все по-нисък
Друг проблем, с който Академията се бори тази година е, че не могат да съберат задоволително подобаващи звезди, които да раздадат премиите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР