Тайсън Фюри предизвика Олександър Усик да се откаже от клаузата

...
Тайсън Фюри предизвика Олександър Усик да се откаже от клаузата
Коментари Харесай

Фюри към Усик: Да вдигнем залога – без клауза за реванш!

Тайсън Фюри провокира Олександър Усик да се откаже от клаузата си за реванш преди конфликта сред двамата боксьори в тежка категория в края на април. Световната боксова асоциация (WBA) удостовери в петък вечер, че се е стигнало до „ съглашение “ сред двамата за пердах за безспорната международна купа в тежката категория .
Тайсън Фюри.
Шампионът на Световния боксов съвет (WBC) се обърна към притежателя на поясите на WBA, WBO и IBF Усик във видео, оповестено в Туитър, със следните думи : „ Разговарям с юристите и хората на Усик разясняват клаузи за реванш и тем сходни неща. Ето нещо, с което да вдигнем залога – какво ще кажеш да няма уговорка за реванш за двама ни? Нека вдигнем залозите до край. Никога не се тревожи какво ти готви бъдещето или какъв брой още $ ще получиш, откакто бъдеш надвит. Притеснявай се за самия мач. Без уговорка за реванш. Победителят си потегля със триумфа, изгубилият се прибира вкъщи. Какво ще кажеш за това? Съгласи се с него “.

Очаква се тази седмица историческият конфликт сред Фюри и Усик да бъде официализиран, като двамата ще се бият на 29 април на стадион „ Уембли “. Двубоят беше под въпрос поради финансовите искания на „ Циганския крал “, само че в последна сметка ще се организира след месец и половина.

Фюри има 34 мача на професионалния кръг, като е непобеден – 33-1-0 (24 с нокаут). Единственото му реми пристигна в първия от трите дуела с Дионтей Уайлдър. Усик също няма проваляне в 20 срещи на кръга – 20-0 (13 с нокаут), като в последните си две надделя сънародника на Фюри – Антъни Джошуа. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР