Тайсън Фюри показа подкрепата си за Джоузеф Паркър, след като

...
Тайсън Фюри показа подкрепата си за Джоузеф Паркър, след като
Коментари Харесай

Тайсън Фюри отговаря, след като Дионтей Уайлдър провали сделката с Антъни Джошуа за $100 милиона

Тайсън Фюри сподели поддръжката си за Джоузеф Паркър, откакто новозеландецът смая Дионтей Уайлдър, с цел да провали възможностите на американца за голяма заплата от $100 милиона с Антъни Джошуа.

Бившият международен първенец на WBO в тежка категория Паркър беше в най-хубавото от себе си, с цел да надмине Уайлдър и да победи Бронзовия бомбардировач посредством единомислещо съдийско решение, като съдиите го оцениха със 118-111, 118-110 и 120-108. След успеха Паркър избра да благодари на подготвителния си сътрудник Фюри, защото двамата сътвориха другарство.

Паркър изясни, че преди борбата Фюри е дал някои препоръки по какъв начин да надделее над Уайлдър. Циганският крал завоюва две борби в своята трилогия с Уайлдър и каквото и да е споделил на Паркър, явно е подействало ужасно.

„ Тайсън Фюри ни даде времето си със спаринг и беше извънредно значим “, разкри Паркър. „ Много почитание към Уайлдър, рискова и сложна борба, само че ние тренирахме доста крепко за това. Всеки имаше други проекти, само че това беше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР