Тайсън Фюри поиска сблъсъкът с Дерек Чисора да се състои

...
Тайсън Фюри поиска сблъсъкът с Дерек Чисора да се състои
Коментари Харесай

Тайсън Фюри иска сблъсъкът с Чисора да е на стадиона на Манчестър Юнайтед

Тайсън Фюри изиска конфликтът с Дерек Чисора да се състои в родния му град Манчестър на стадиона на Манчестър Юнайтед „ Олд Трафорд “. Шампионът на WBC от дълго време желае да се бие в родния си град, само че трябваше да се съгласи с мач на „ Уембли “ предишния април, когато надделя Дилиън Уайт, с цел да отбрани купата си. След това разгласи, че се отдръпва от бокса, само че към този момент разкри, че следва трети конфликт сред него и Чисора.

Този път Фюри желае да има повече надзор върху сделката, като даже ESPN твърди, че уредниците са Goldstar Promotions, а не промоутърите му Франк Уорън и Боб Аръм. Първоначално информациите бяха, че конфликтът ще е на „ Принсипалити стейдиъм “ в Кардиф, единственият различен комфортен стадион във Англия, който има покрив, с цел да се избегне неприятно време.

„ Аз и Айзък (б.а. треньорът Лоу, който работи в този момент с Фюри) цяла заран мислим, след една отлична подготовка “, разгласи първенецът в последното си видео в обществените мрежи. „ Този пердах с Чисора би трябвало да е в Манчестър и според мен на стадиона на Манчестър Юн “.

Лоу добави: „ Логично е да се завърне в родния си град Манчестър, а там няма по-добро място от Олд Трафорд. Театърът на фантазиите и кралят, който се завръща “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР