Тайсън Фюри има още известно време, докато получи шанс, за

...
Тайсън Фюри има още известно време, докато получи шанс, за
Коментари Харесай

Фюри ще избира между двама следващия си съперник, докато чака Джошуа и Усик да решат спора си

Тайсън Фюри има още известно време, до момента в който получи късмет, с цел да сплоти поясите в международните боксови федерации, а в това време ще му се наложи да пази купата на WBC по някое време през 2022 година Промоутърът му Боб Аръм разгласи, че „ Циганския крал “ ще получи известна независимост в избора си противник, до момента в който пристигна ред да се изправи против спечелилия от конфликта сред Антъни Джошуа и Олександър Усик, научихме от Sky Sports.

Това ще бъде един всред Дилиан Уайт и Джо Джойс, като и двамата извоюваха правото си да бъдат кандидати за пояса.

„ Крадеца на тела “ завоюва съревнованието с Александър Поветкин през предишния март, до момента в който „ Джагърнаут “ надделя поредни Карлос Такъм и Даниел Дубоа, като към момента не е опитвал усета на загубата.

Уайт обаче наподобява по-вероятният противник след отдръпването от мача с Ото Валин, който трябваше да се състои индия уикенд. Официално той е контузен, само че слуховете в боксовите среда са, че той е решил да обърне тил на шведа, с цел да се концентрира върху договарянията с Фюри и да се впусне в подготовка, колкото се може по-рано.

Аръм в това време предвижда, че е време първенецът да се завърне във Англия за идващия си мач.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР