Тайсън Фюри е напът да се завърне на боксовия ринг,

...
Тайсън Фюри е напът да се завърне на боксовия ринг,
Коментари Харесай

Сензация: Фюри срещу Усик през декември?

Тайсън Фюри е напът да се завърне на боксовия кръг, за да се срещне с Олександър Усик, в мач за безспорната международна купа в тежка категория. Предполага се, че борба сред двамата ще е в Саудитска Арабия, а към този момент даже изскочи дата за багра.

Щабът на Фюри е в договаряния за дуел на стойност над £85 милиона, които Усик проработи при запазването на своите пояси на WBA, IBF и WBO против Антъни Джошуа. Битката за сливане на тези трофеи с колана на WBC на Фюри е авансово планувана за 17-ти декември, съгласно Dailymail.

Ако договарянията за ден и място са сполучливи, мегасблъсъкът сред Усик и Фюри ще е в нощта преди финала на Световното състезание през 2022 година в прилежащ Катар и борбата ще ускори фокуса върху Близкия изток.

Принц Мохамад Абдулазиз, саудитският министър на спорта, удостовери:

„ Ние сме доста заинтригувани от борбата за безспорната купа в тежка категория. Искаме да създадем това в град Рияд. “

BREAKING: Tyson Fury is set to meet Oleksandr Usyk in mega-money undisputed heavyweight championship in December in Saudi Arabia |
— MailOnline Sport (@MailSport)
След като победи Джошуа за повторно, 35-годишният Усик разяснява и Циганския цар:

„ Битката с Фюри е единствената, която желая. Ако това не се случи, може да не се удрям още веднъж. Но имам вяра, че скоро ще се бием между тях. "

Фюри направи първата стъпка към отдръпването на последния си иск за пенсиониране, като омаловажи напъните на Усик и Джошуа: 

„ Бих ги победил и двамата в една и съща вечер “, след което разгласи: „ Циганският крал е тук, с цел да останете вечно, тъй че извадете чековата си брошура.

The Gypsy King has spoken
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР