Тайнственият мъж, от когото певицата и тв водеща Алекс Раева

...
Тайнственият мъж, от когото певицата и тв водеща Алекс Раева
Коментари Харесай

В търсене на щастие: Алекс Раева разби още едно семейство

Тайнственият мъж, от който певицата и тв водеща Алекс Раева има бебе, се оказа с още две деца. Шефът на комисията за отбрана на потребителите Любомир Палаханов е оставил жена си Ваня Якимова, 12-годишната си щерка Айя и сина си Любо поради Алекс, шушукат в Благоевград, написа " Галерия ".

Децата към този момент се познават с Алекс и са виждали дребната си сестричка Лия. Майка им обаче не се е срещала персонално с Раева и няма желание да го прави.

Ваня била надълбоко афектирана на някогашния си мъж. Якимова върти магазин за облекла в Благоевград, чиито рекламни лица, апропо, са тв водещият Даниел Петканов и половинката му. Според локалните преди време Палаханов й оказал помощ да започва бизнеса си и постоянно я подкрепял финансово, с цел да върви напред. Откакто се задомил с новата си половинка обаче, някогашната му трябвало сама да се оправя и това се отразило зле на магазина. За сметка на това децата му не били лишени от нищо, въпреки към този момент да не прекарвали толкоз време с баща си. Айя, която в този момент навлиза в пубертета, добре приемала новото състояние, до момента в който дребният Буба свиквал по-трудно със обстановката, разкриват осведомени.

Именно поради фамилията на Палаханов, Алекс толкоз настойчиво криеше кой е бащата на детето й. Палаханов е прочут с бизнеса си в благоевградско. Той е притежател на единствения пиано бар в града, както и на скандално известните заведения „ Ъндърграунд “ и „ Харем “. Последното се прочу с колективен секс онлайн преди 10-ина години. Долу-горе отново по това време Бубата Палаханов бе заплетен и в данъчна машинация с първокласния си джип БМВ Х5, префасониран като баничарка. В началото на лятото пък къщата му за посетители в с. Смочево „ Айя “, кръстена на дъщеря му, бе обект на масирани инспекции. Не бяха открити нарушавания.

Преди Палаханов, Алекс Раева имаше дълга връзка с известния диджей Дончо. Той също бе привързан, само че се разведе поради певицата. „ С Дончо изядох шамарите на живота. След него не допусках любовта да ме допре, само че ето, че се случи и възприятието е прелестно “, прави равносметка Алекс.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР