Тайно "правителство" управлява света, смятат всеки двама от трима руснаци,

...
Тайно "правителство" управлява света, смятат всеки двама от трима руснаци,
Коментари Харесай

Според повечето руснаци светът се управлява от тайно правителство

Тайно "правителство " ръководи света, считат всеки двама от трима руснаци, съобщи Франс прес, базирайки се на изследване на съветския център за проучване на публичното мнение (ВЦИОМ), което демонстрира засиленото въздействие на тайните теории в Русия.

На участниците в изследването е бил заложен въпросът дали съгласно тях съществува "организация или група от организации, които въздействат върху всички международни процеси и управляват дейностите на ръководителите на доста страни ".

Според 74 % от хората, които имат вяра в тази тайна доктрина, дейностите на това "световно държавно управление " "противоречат на ползите на Русия ", се акцентира в изследването, осъществено в края на май с присъединяване на близо 2000 души.
Около 23 % от вярващите в съществуването на подмолно "правителство " считат, че то се състои от олигарси и банкери.

През последните четири години броят на руснаците, които имат вяра в тази доктрина, е повишен, отбелязва Франс прес.

Един от всеки 10 руснаци е уверен в съществуването на "тайното държавно управление " и твърди, че е намерил доказателства за това, гледайки телевизионни излъчвания и четейки книги.
Много от съветските телевизионни канали популяризират излъчвания за "враговете на Русия ", заканите и заговорите против нея - тематики, които мощно участват в формалната агитация.
Според данните от извършеното изследване, към 24 % от руснаците не имат вяра в тази доктрина, показва Франс прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР