Тайните на водата: Бермудският триъгълник поглъща от хора до бойни

...
Тайните на водата: Бермудският триъгълник поглъща от хора до бойни
Коментари Харесай

Тайните на водата: Бермудският триъгълник поглъща от хора до бойни кораби


Тайните на водата: Бермудският триъгълник гълтам от хора до бойни кораби. Индианците вярвали, че пъкълът се отварял и взимал жертви. И Бермудският триъгълник си
има интернационален ден – 5 декември.А мотивът са трагични произшествия, произлезли със самолети на този ден през 1945 година, когато първо изчезва група от 5 торпедни бомбардировача, а по-късно и два тръгнали да ги търсят избавителни хидросамолета,
известни още и като летящи лодки.
И до ден сегашен това се счита за едно от най-странните и мистериозни катастрофи в историята на международната авиация – била тя военна или гражданска.
Изчезват без диря и всичките хора
на бомбардировачите – 14 души екипаж, както и 13 от избавителните самолети, общо 27 индивида.

 Приблизителна карта на Бермудския триъгълник, само че откриватели считат, че границите са разнообразни и надалеч не са триъгълни.

Приблизителна карта на Бермудския триъгълник, само че откриватели считат, че границите са разнообразни и надалеч не са триъгълни.

Разследването в началото хвърля виновността върху водещия задачата на петте бомбардировача лейтенант Чарлз Керъл Тейлър, който се бил объркал, макар че имал доста богат опит.
Но по-късни редакции на отчетите споделят,
че и седемте изчезнали самолета този ден били в чудесно техническо положение, екипажите били добре готови и климатичните условия не предполагали сходни произшествия. Така или другояче никой не може
сигурно да каже какво тъкмо се е случило,
само че двайсетина години по-късно медиите подхващат тематиката и стартира да се написа и приказва първо за Дяволски триъгълник, а по-късно и за Бермудски. Той е сред Бермуда, Флорида и Пуерто Рико, само че действително никой не може да каже къде са му границите.
Теориите са доста за това какво тъкмо
се случва в Бермудския триъгълник и за какво изчезват хора, лодки, съвременни кораби, танкери, самолети и така нататък Много от произшествията са напряко мистични – при прелестно време внезапно се случва нещо и плавателното или летателното средство изчезва без диря, макар че е наблъскано с най-модерна и сигурна техника.
Има хипотези за странни климатични феномени
(като ненадейно появили се водни циклони и великански приливни талази цунами), също за магнитни аномалии, генериране на инфразвук от морските талази, огромно находище от уран под дъното на океана, което обърква и живи хора, и техника.
Има и по-екстравагантни теории,
като съществуването на черна дупка, паралелни светове, друга и променлива скорост на времето по отношение на естествената. Някои виждат забъркани в казуса извънземни цивилизации или паралелни измерения.
Има хрумвания за неопределено работещи уреди
за навигация и появяването на така наречен електронна мъгла. Теориите са безчет и никой като че ли не е в положение да даде рационално и общоприемливо мнение по въпроса.
Никой не може да каже точната численост
на изчезналите. Предполага се, че за последните 100 години в Бермудския триъгълник са изчезнали над 120 огромни кораба и 200 самолета от друг тип.
Някои очевидци оповестяват за мъгла,
която става толкоз гъста, че не може да се види нищо в близост на метър разстояние. Други приказват за неочаквани стихии и урагани, които се появяват все едно от нищото и след това изчезват също толкоз мистериозно.
Множество очевидци описват
за странни феномени, като появяването на светлини върху водата, мистериозни звуци и даже срещи със същества, които никой не е виждал преди. Някои приказват за среща с великански калмари или други морски чудовища, излезли като че ли
от страховитите митове на моряците.
Други настояват, че са виждали странни обекти във водите на триъгълника като подводници, които не наподобяват на елементарни военни кораби и могат да летят. Тези обекти може да са свързани с извънземни или с секрети държавни планове.
В региона потвърдено се следят магнитни
аномалии, които могат да повлияят на работата на навигационните системи и принадлежности. Това може да накара корабите и самолетите да се дезориентират и да изчезнат.

Много хора настояват, че регионът на Бермудския триъгълник е населяван от призраци и привидения. Екстрасенси изясняват, че доста хора са умрели тук
и душите им не могат да намерят покой.
Изследователи считат, че Бермудският триъгълник е място за кацане на извънземни. Те настояват, че НЛО и пришълци от други светове или измерения са виновни за изгубването на кораби и самолети, както и за други странни феномени в региона.
Изследователи на историята на изгубванията
настояват, че още с идването на Колумб и откриването за Европа на Новия свят в триъгълника стартират да изчезват кораби и хора. А пък индианците имали предания по какъв начин в региона се случват странни неща и лодките им са поглъщани от пъкъла, където пропадат за постоянно страдалчество. След избиването на индианците и новото заселване на региона произшествията не престават, само че с корабите, а по-късно и самолетите на нашествениците.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР