Тайни клиенти ще проверяват качеството на туристическите услуги по хотелите

...
Тайни клиенти ще проверяват качеството на туристическите услуги по хотелите
Коментари Харесай

Тайни клиенти ще проверяват качеството на туристическите услуги

Тайни клиенти ще ревизират качеството на туристическите услуги по хотелите от идната година. Това оповестиха от Bulgarian Travel Academy през вчерашния ден по време на конференция в Българска телеграфна агенция. Идеята пристигнала, откакто за втора поредна година инспектори от организацията ревизирали туроператорски организации в страната посредством метода на скришен клиент, обясниха от Travel Academy, цитира в. "Телеграф ".

От направеното изследване излиза наяве, че всеобщо офисите на организациите са първокласни, подредени и ни примамват с приятна конюнктура, само че връзката и гъвкавостта по време на диалог липсва. Това стана ясно от квалифицирания разбор, който бе показан от Ива Господинова, член на тайните сътрудници.

"Идеята на метода на тайния клиент е наш чиновник да се показа като евентуален екскурзиант и да оцени качеството на предоставяната услуга, както и обслужването ", изясни Ива Господинова. По думите й от 14 запитвания по телефона за съответна оферта единствено при едно клиентът е поканен за диалог в офис, което не приказва за високо равнище на обслужване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР