„Тайната на щастливия брак си остава тайна“ – Хени Янгман.

...
„Тайната на щастливия брак си остава тайна“ – Хени Янгман.
Коментари Харесай

Какво не трябва да споделяте за брака си?

„ Тайната на щастливия брак си остава загадка “ – Хени Янгман. Мъдра мисъл, която ни припомня, че всяка връзка, всеки брак има своите секрети, които не трябва да бъдат споделяни с необятната маса хора, от време на време и с близки. Хората търсят детайлности, ровят се в персоналния живот на другите. Някои изпитват задоволство, когато чуят, че някой брак не върви безпрепятствено. А има и такива, които завиждат на непознатото благополучие. Ето за какво не е добре да споделяте някои неща за вашия брак. Кои са и за какво?

Вашите персонални фотоси
От персонални моменти, даже такива, в които смятате, че половинката ви наподобява доста секси и желаете да споделите това с другите в обществените мрежи. Трябва да има избрани граници на шерване. Има двойки, които не стопират да споделят свои фотоси в обществените мрежи и това е непрекъснато. Освен че показвате прекалено много непотребна информация за брака си, не забравяйте, че постоянно има недоброжелатели. Понякога, изключително когато сме щастливи с обичания човек е по-добре да запазим някои неща в загадка от другите.

Финансови проблеми
Затрудненията с парите са една от най-честите аргументи за съществени проблеми в брака, даже може да се стигне до бракоразвод. Това е още една тематика, която е добре да не споделяте с външни хора. Не единствено че ще станете обект на злословия и това може да утежни още повече обстановката ви, само че е допустимо и да получите неверен съвет от другари, родственици. Това са въпроси, които би трябвало да разрешите с колегата си, да намерите дружно финансово решение или в краен случай да се допитате до непосредствен, който има знания в региона.

Вашите разногласия
Има ги във всеки брак и доста постоянно те не си костват времето и силата, само че се случват. Много е значимо по какъв начин споделяте с обичания човек, по какъв начин постигате взаимни отстъпки, тъй че да няма наранени страни. Кавгите са още нещо, което не би трябвало да става притежание за другари, в някои случи и за родственици. Не единствено че може да подновите разногласието, само че има хора, които не признават персонални граници и биха могли да се намесят в брака ви. Не на последно място, още веднъж ставате обект на злословия. Разбира се, тук става въпрос за тези кавги, които минават бързо, няма закани, принуждение, обиди.

Вашият полов живот
Жените обичаме, когато си приказваме с приятелки по женски да обсъждаме половия си живот. Чувстваме се като героините от „ Сексът и градът “. Тук обаче още веднъж има граници и интимни детайлности, които не трябва да излизат отвън брака ви. Не се поддавайте на изкушението да се хвалите или оплаквате. Ако имате проблеми е редно да ги обсъдите с половинката си, в случай че е належащо да потърсите съвет от експерт сексолог или по фамилни връзки.

Мнението на колегата ви за другите
Роднините и приятелите не всеки път харесват брачните половинки. Може даже да се окаже, че взаимно няма благосклонност. Още нещо, което е добре да си спестите е това какво мисли половинката ви за фамилията ви и приятелите ви, изключително в случай че мнението е негативно. Няма по какъв начин да кажете „ Той/тя не ви харесва. “, нито пък може да кажете на обичания ви човек, че също не е харесван. Така ще си спестите непотребни драми.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР