Тайландките са изключително привлекателни жени с много екзотична красота. Няма

...
Тайландките са изключително привлекателни жени с много екзотична красота. Няма
Коментари Харесай

7 стъпки за лесен секс с тайландка

Тайландките са извънредно привлекателни дами с доста екзотична хубост. Няма нищо необичайно, че те са доста мечтани от мъжете по целия свят.

Тайланд така и така е една от най-атрактивните туристически дестинации. Там можете да се насладите на неповторима природа, просвета и кухня. Но в случай че сте мъж, сигурно ще ви се прииска да опознаете по-отблизо и локалните дами, написа pochivka.blitz.bg.

Ако желаете да сте интимни с локална госпожица, би трябвало да следвате няколко елементарни правила. Разбира се, секс с тайландка се прави както с всяка друга жена, само че има няколко потребни съвета, които ще ви оказват помощ изобщо да стигнете до леглото.

Блогърът Лучио Буфалмано, пътувал неведнъж в Тайланд, споделя своите рекомендации за събаряне на тайландки като категорично акцентира, че ги написа от гледната точка на бял мъж от Запада.
1. Разберете: Вие сте високото равнище на секс пазара в Тайланд
Белите мъже, пътуващи в Югоизточна Азия, се радват извънредно доста на обстоятелството, че се измежду най-популярните и търсените на „ пазара “. Това важи и за множеството чужденци. Затова и за мнозина да се реалокират да живеят в Тайланд е едно от най-умните им решения.

Ако във вашата страна сте мъж от ниско равнище, за тайландките ще сте по-добри от множеството локални мъже. Ако сте междинна красота, минавате за атрактивни. А в случай че сте в действителност привлекателни, опциите ви са неограничени.

Причините за това са няколко, в това число и това, че чужденците се считат за:

- по-добре образовани и по-умни;

- по-активни и амбициозни;

- по-мъжествени (бонус в случай че имате бяла кожа);

- по-богати.

Противно на това, което считат много дами от Запада, пари са единствено една от аргументите за известността на белите мъже. Не ви трябват доста пари, с цел да ви излезе шансът в Тайланд. Освен това за доста дами белите мъже са знак на обществен статус. Често можете да чуете дами от Югоизточна Азия да се хвалят с обстоятелството, че в никакъв случай не са спали с локален мъж и в никакъв случай не биха го създали.

Мъжете, които не осъзнават какъв брой високо се ценят на секс пазара, вършат голяма неточност. Не правете по този начин, дръжте се по метод, отговарящ на ситуацията ви, използвайте го.
2. Избягвайте клопката на арогантността, отнасяйте се с хората учтиво
Докато някои мъже си нямат концепция за това какъв брой са харесвани от тайландките, други се държат прекомерно самодоволно.

Арогантните видове и пътуващите за първи път, които откриват преимуществата на това да си бял мъж (и да имаш постоянна валута), стават още по-неприятни. Те обикалят и се държат, като че ли са единствените мъже и могат да купуват и изхвърлят дамите, които са длъжни да им дават секс.

Разграничете се от тези идиоти, направете разлика сред мъж от класа и непрокопсаник. Класният мъж знае своята стойност, работи бързо и изисква почитание. Но също по този начин почита хората и в частност дамите и от своя страна също им дава прелестно преживяване.
3. Обличайте се добре
Повечето туристи в Тайланд носят къси панталони, грозни ризи и джапанки. Вярно е, че по този начин е комфортно да се пътува, само че в случай че задачата ви в Тайланд е да вършиме секс с локални девойки, не бъдете мърлячи, а положете малко старания.

Всъщност една от аргументите белите мъже да се котират толкоз добре при тайландките е културното предимство и сантименталния облик, който локалните имат за западняците. Част от този облик са властта и парите. А двете се символизират от костюмите, вратовръзките и добре комбинираните облекла.
4. Използвайте приложения за запознанства
Приложенията за запознанства са превъзходен метод да се възползвате от нарасналата си „ стойност “ и да хвърлите мрежата си по-нашироко. Качете си няколко фотоси, на които сте добре облечени, за предпочитане да изглеждате спокойни и властни, с костюм и вратовръзка.

Някои девойки на Запад биха си помислили, че се престаравате, само че това прави чудеса с дамите в Тайланд.

В описанието си избягвайте да пишете нелепости като „ странник “, „ обичащ приключенията “, „ обикалящ света “. Вече имате точки за „ бял “ и „ другоземен “.

Вместо това напишете нещо от рода на: „ Зает човек, който избира кафе или напитка вместо дълги чатове “.
5. Действайте бързо
Едно от преимуществата на чужденците в Тайланд е, че те съвсем незабавно стартират да се смятат за по-секси от локалните мъже. Жените незабавно ги одобряват за любовници, които работят неотложно.

Това значи, че на процедура в действителност можете да си позволите да действате бързо. И това е тъкмо една от аргументите, заради които парите не са от толкоз огромно значение.

Ето какъв е верният метод:

- проверете авансово дали хотелът ви има политика против приемането на посетители (или си наемете апартамент);

- правете срещите си покрай хотела;

- предлагайте да си вземете напитка и да се върнете до басейна;

- вместо това отидете до стаята (не казвайте нищо, множеството девойки знаят защо става дума);

- започнете да я целувате по врата;

- преместете се на леглото.
6. Не харчете прекалено много пари
В момента, в който дадете пари, измествате мотивацията на човек да прави нещо с вас и я превръщате в студена бизнес транзакция.

Същото е и със срещите. Ако харчите пари за тайландски девойки, вие към този момент не сте секси чужденец, а състоятелен чужденец, който би трябвало да ги финансира. Избягвайте това. Отказвайте на дами, които ви желаят всякакви неща, и търсете такива, които ви харесват поради вас самите. След като към този момент сте дружно, можете умерено да ги изведете някъде, в случай че желаете.

Изключение: в случай че сте доста богат и можете да харчите без да ви пука.
7. Избирайте самоуверено единствено дами, които търсят секс
Както и във всяка друга страна, в която сте пътували, и в Тайланд ще се натъкнете на дами, които единствено ще ви губят времето и ще са с вас единствено за подаръците – нормално някакви комплекти с гримове.

Ако се възползвате напълно от своята висока стойност на пазара, имате доста благоприятни условия. А многото благоприятни условия ви разрешават да не се занимавате с нелепости като игрички, претенции за вложения, преследвания и така нататък С други думи, с следващите златотърсачки и дами, които ви губят времето.

Фокусирайте се единствено върху дамите, които желаят да спят с вас.
7. Качества на тайландски девойки
- физически атрактивни – това, несъмнено, зависи от персоналните усети.

- множеството са с съвсем плоски гърди – колкото и да смятате, че не сте фанатик на тематика гръди, осъзнавате какъв брой са значими те, когато се окажете с в действителност плоска жена. Чувството е необичайно, някак напомнящо за мъж.

Тайландките, които нормално са слаби, по-често страдат от липса на бюст, в сравнение с други нации. Някои носят сутиени и може да не го забележите.

- множеството не са от висока класа - тайландките нормално не са доста образовани и амбициозни. Тъй като съблюдават традициите и служат на мъжете си, нямат доста високи цели и персонални упоритости. Английският им е много зле.

Разбира се, не забравяйте, че това е огромно резюме и постоянно има изключения.

- тайландките са грижовни и се придържат към традицията – тайландките имат доста обичайната роля и нормално се виждат като подпомагащи мъжката фигура. Не са редки случаите, когато места жена ще ви предложи да ви сготви или да ви донесе храна от у дома.

- тайландките са склонни да се подчиняват в леглото – има едно факсимиле за азиатките, че те са по-покорни. Както с множеството клишета, и в това има известна доза истина. А тайландките са склонни да бъдат по-покорни и пасивни. Могат да ви оставят да вършиме каквото си желаете.

- някои тайландки може да търсят дълготрайна връзка – измежду белите мъже битува концепцията, че локалните девойки чакат срещите им да прераснат в нещо по-сериозно. Това е много неуместно. Повечето девойки не са глупави и знаят тъкмо защо става дума.

Понякога, обаче, ще срещнете по-традиционно нстроено момиче и, поради не доста положителната връзка, може да се получи комплициране. Затова, в случай че не желаете нищо съществено, избягвайте да си пишете прекалено много или да държите връзка прекомерно дълго след секс.

Всъщност доста добра концепция е да покажете, че не сте човек за дълга връзка. Може да го намекнете, да го кажете непосредствено, да говорите за проектите си да пътувате или даже да говорите намерено за уеб страниците за запознанства, които ползвате. Те ще схванат.

Истината е, че е съвсем невероятно да имате специфична връзка с жена, с която вършиме секс, и да я запазите „ като другари “. Неизбежно единият ще се влюби и ще желае освен това.

- тайландките са пристрастени към смарт телефоните и фотосите – в наши дни това може да се каже за много хора. Тайландките са изключително пристрастени към фотосите. Ако сте дружно с локално момиче, ще би трябвало да изтриете много безсмислени селфита, фотоси на храна, фрагменти „ преди малко се разсъниха “ и така нататък

Един добър метод да ги накарате да престанат е да им кажете, че предпочитате фотосите им да са без облекла. Вероятно ще вдървен намека, че не си падате доста по фотосите.

- тайландките са стройни и слаби – доста малко дами в Тайланд са дебели. Всяка жена, която има даже малко месо по кокалите, се мисли за дебела.

Тайландките са страхотни както като персони, по този начин и на външен тип. Някои от тях имат чудесни гърди и дупета. И все пак някои се смятат за „ прекомерно дебели за тайландските мъже “. Местните мъже си падат по в действителност кльощави.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР