Тъй като снегът вали в части от Обединеното кралство и

...
Тъй като снегът вали в части от Обединеното кралство и
Коментари Харесай

Новият подвариант на Covid Juno може да предизвика огромно увеличение на случаите в Обединеното кралство поради две ключови причини

Тъй като снегът вали в елементи от Обединеното кралство и новият подвариант на Covid се усилва, процентът на случаите може да провокира огромно повишаване тази нова година.

Два основни фактора може да изиграят жизненоважна роля за разпространяването на Covid, защото британците навлизат във втората седмица на 2024 година Подобно на доста зимни вируси, Covid се популяризира още веднъж, този път под напора на JN.1 - подвариант, който има 40 разновидности на предходния най-разпространен вариант.

Наред с сходните на грип, норовирус и RSV, той усилва натиска върху NHS тази зима. Но има два фактора, които могат да доведат до по-голямо и по-бързо разпространяване на Juno тази зима. Коледа постоянно е претрупан обществен сезон за мнозина, виждане на обичани другари и семейство или наваксване със остарели другари, които не сте виждали от известно време.

Увеличеното разбъркване значи повече излагане на другите и другите заболявания те носят. Това основава идеална среда за разпространяване на ви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР