Тъй като някои хора обичат да спекулират с чувалите с

...
Тъй като някои хора обичат да спекулират с чувалите с
Коментари Харесай

Бенатова: Симеонов спекулира с чували с трупове, но нека напомня нещо

Тъй като някои хора обичат да спекулират с чувалите с трупове и непрестанно ни заплашват с тях (), минавам единствено, с цел да напомня, че нашето общество чували с трупове е виждало. Даже е съдействало да се натрупат , във Facebook.
С бездействието на властта. " Непогребаните българи " се споделяше филмът за препълнените софийски морги в спокойно време. Оттогава до момента, с изключение на, че шефът на най-голямата Съдебна медицина беше заменен, а след това умря, друго не се случи.
 Валери Симеонов заприказва по какъв начин политиците не желали да слушат лекарите за ковид Валери Симеонов заприказва по какъв начин политиците не желали да слушат лекарите за ковид
Предложих по-сериозни ограничения за преодоляване на ковид, само че заобикалям да приказвам за стопанската система. На първо място – да се лимитират...
Законовата дупка, в която потъват непотърсените, щеше до се цялостни, но си остана по този начин. Няколко години след първото лъчение ревизирах. Беше поразчистено.
Но законовите ремонти по този начин си висяха. Искрен Веселинов от патриотите, Тома Биков от ГЕРБ, Тодор Чобанов Следствен отдел към окръжна прокуратура, ГЕРБ, сякаш споделиха, че се движи работата. Не се.
Толкова за това какъв брой някой се трогва от цялостни черни чували с трупове, приключва тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР