Тъй като ние сме хора, а не роботи, всички имаме

...
Тъй като ние сме хора, а не роботи, всички имаме
Коментари Харесай

10 приложения, които ще повишат продуктивността ти

Тъй като ние сме хора, а не роботи, всички имаме дни, в които силата ни не е на най-ефективна заради психически или здравословни аргументи. Освен това може да се почувстваме претрупани от множеството предоставени задания. За страдание, ваканцията е прекомерно къса, с цел да си починем в действителност, или може би нямаме свободата да избягаме и да се насладим на природата когато и да е на годината.

Технологията е тук, с цел да ни помогне да подобрим метода, по който организираме времето си, само че и да ни научи да дозираме силата си подобър и разумен метод. Преди да навлезем в детайлностите, би трябвало да знаеш, че приложенията, за които следва да приказваме, могат да се употребяват без проблеми на всеки вид смарт телефон, в това число по-стари модели катоили.

По-долу предлагаме лист с приложения, основани да създадат живота ти доста по-лесен:

1. Slack

Ако си част от екип, работещ по междинни или огромни планове, Slack ще ти помогне да избегнеш претоварването, което постоянно идва с потреблението на имейл. Комуникацията сред теб и твоите сътрудници по даден план е доста опростена посредством структуриране в съответни канали, които може да създадеш за всяка тематика. Освен това, имаш разполагаем голям брой принадлежности, които да ти оказват помощ да увеличиш продуктивността си и да поддържаш полемиките, фокусирани в особено основаното за тях пространство. Slack е приложение, което предлагаме както за работа от офис, по този начин и за тези, които работят вкъщи.

2. Monday.com

Удобният за потребителя интерфейс, комбиниран с ефикасния метод за ръководство на разнообразни задания, вършат Monday.com подобаващ избор за обмисляне, следене на напредъка и възлагане на разнообразни задания. Може да видиш всеки твой план както от поетапна, по този начин и от времева позиция. Освен това можеда персонализираш всеки вид задача и да добавиш нови хора, които да се причислят към екипа в действително време за ефикасна и продуктивна връзка.

3. Todoist

Суперинтуитивният интерфейс на Todoist е съвършен, с цел да ти помогне безпроблемно да организираш плана си, без значение от стадия му. С Todoist може да създаваш описи със задания и да им задаваш крайни периоди. Можеш също да го използваш сполучливо за ръководство на голям брой планове, тъй като имаш доста приятна и лесна за потребление конструкция. Освен това, откъдето и да избереш да работиш, няма защо да се притесняваш. Информацията се актуализира в действително време, тъй че можеш да изпълняваш дилемите си без никакви спирания.

4. Evernote

Много пъти се случва да ни хрумнат доста положителни хрумвания, които по разнообразни аргументи решаваме да не ги запишем на момента, тъй като постоянно сме сигурни, че ще ги запомним. Реалността е склонна да ни опровергае съвсем постоянно, тъй че воденето на бележки е табиет, който би било добре да си създадем. С Evernote може да правиш доста повече от записване на къси текстове и информация. Можеш да създаваш по-комплектни документи, към които да добавяш изображения или аудиозаписи. Не е нужно да се притесняваш, че ще забравиш или загубиш концепция, тъй като Evernote разполага с уголемен филтър за търсене, който ти оказва помощ бързо да намериш всеки документ.

5. Trello

Някои от нас усвояват информация доста по-лесно и могат да се концентрират по-лесно, когато имат образно показване на работата си. Trello е приложение, предопределено да ти помогне да структурираш дилемите по метод, който е по-лесен за схващане, усвояване и дружно с това да са по-ясно и разбираемо представенизадруги участващи сътрудници. Например, може да създадеш настрана табло за всеки план, персонализирано съгласно броя на хората, участващи в него. Така ще имаш явен работен развой, който предизвиква положителното съдействие сред сътрудниците.

6. Forest

Природата постоянно е наш благонадежден съдружник, когато имаме потребност от по-голяма централизация.Именно тя е тази, която въодушеви основателите на Forest - приложение за работливост, което ти оказва помощ да поддържаш концентрацията си на идеални равнища за ефикасен работен развой.

Чрез Forest може да зададеш таймер, който да те спирада използваш твоя смарт телефон на избрани шпации. Ако не спазиш в началото заложеното време за отдих, това е липса на дисциплинираност иприложението ще „ изсуши дървото ”, което символизира твоето благоденствие. Пожелаваме ти да достигнеш до развъждането на „ лична виртуална гора ”, което значи, че твоето психическо благоденствие е на мечтаното равнище.

7. Rescue Time

Най-ценният запас, който имаме, когато става въпрос за нашата работа, е времето. Понякога, колкото и дисциплинирани да сме по природа, наподобява не съумяваме да се организираме дейно. Точно тук идва Rescue Time с някои страхотни принадлежности за повишение на твоята работливост и креативност. В допълнение към прецизния разбор на метода, по който прекарваш времето си в цифровия свят Rescue Time разделя твоите действия на продуктивни и непродуктивни от позиция на времето. След известно времеопределеноще знаеш по какъв начин да управляваш по-добре ежедневния си график.

8. Pocket

Какво би било да имаш „ непосредствено в джоба си ” цялата скъпа информация, която научаваш денем, без да се постанова да си я припомняш вечер и на никое място да не ти е нужно я търсиш?

С Pocket може да запазваш публикации, видеоклипове, изображения или всевъзможен тип виртуално наличие, на което искаш да се наслаждаваш в свободното си време в моменти, когато в действителност имаш опция. Това прави Pocket приказен инструмент освен за по-ефективно образуване на твоя работен развой, само че изключително за свободното ти време, когато можеш да се наслаждаваш на наличие до насита.

9. Notion

Друго ужасно приложение за екипно съдействие, предопределено да усили твоята работливост, е Notion. Той комбинира водене на бележки, ръководство на задания и опция за създаване на персонализирана база данни. По този метод Notion е повсеместен инструмент както за самостоятелна, по този начин и за екипна работа и ти оказва помощ да се организираш без изпитание, без значение от вида задача, която би трябвало да изпълниш.

10. Streaks

Какво би била продуктивността без дисциплинираност? Streaks е приложение, което ти оказва помощ да създадеш и поддържаш нови здравословни привички с минимални старания. Може да персонализираш разнообразни типове рутина като физически извършения, четене, постоянно пиянство на вода и други Последователността постоянно се отплаща, тъй че приложението следи дните, в които си изпълнявал задачата. Ще получаваш и вести, които да ти припомнят за какво положените от теб старания ще се отплатят в дълготраен проект.

Надяваме се, че сме ти помогнали и те каним да тестваш всяко от горните приложения, тъй като сме уверени, че позитивните промени в рутината ти могат да типомогнат освен в средносрочен, само че и в дълготраен проект. Само по този начин ще прецениш кое от предложенията ти подхожда повече, според от стила ти на работа и метода ти на живот.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР