Тъй като нашият гардероб често е пълен с базови дрехи

...
Тъй като нашият гардероб често е пълен с базови дрехи
Коментари Харесай

10 модни съвета, с които да освежим есенния стайлинг по-лесно

Тъй като нашият дрешник постоянно е цялостен с базови облекла или най-малко по този начин се опитваме да бъде от много време насам, а те просто чакат да бъдат облечени, от време на време имаме потребност от нещо малко, с което да прибавим характерност към стила ни. Защото през есента постоянно сме склонни да избираме комфорта, като се обличаме в тези облекла, които от време на време са в ущърб на елегантността. Ако наслояването — което се състои от наслагване на облекла, постоянно с друга дължина, материя и в една и съща цветова палитра — е най-лесният вид за това ободряване, то има и други способи, с които да не загубим този искра за сметка на комфорта през хладните дни.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Emili Sindlev (@emilisindlev)

Например в случай че постоянно носим мокасини, безспорна класика за есента, то може да прибавим чифт бели или цветни чорапи. При дънките или дългата пола от деним, която продължава да е настояща, е добър вид да ги комбинираме с горна част от деним. Така тоалетът ще бъде много по-ефектен, само че пък тук е хубаво да бъдат в един звук, с цел да се получи добре този резултат. Но в случай че предпочитате единствено дънково яке, то дано е в oversize контур.

Когато се придържаме към базови неща като дънки и тишърт обаче, може да ги разнообразим, като сложим една по-цветна или забавна връхна дреха и обувки, с които да сменяем тренча или коженото яке.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Anouk Yve (@anoukyve)

Ако обичате total look в черно, то този сезон може да го замените с кафяво – цвят, който ви показахме по какъв начин се завръща при денима, само че ще виждаме и на всички места другаде през идващите месеци. Като цяло е добре да експериментирате с монохромните визии, при които също могат да се напластяват разнообразни текстури и материи, а с изключение на кафяво, ви подсещаме, че аленото ще е другия шлагер на есента и зимата.

Саката и якетата с обемни плещи си заслужават опита, тъй като придават характерност, изключително в случай че са върху някоя ефирна рокля. Но пък няма по какъв начин да не се фокусираме и върху детайлите. Например при костюм може да се добави вратовръзка за по-андрогинна визия, а при дънките или панталона някоя верига на кръста. Цветните чанти или по-ефектни обувки незабавно ще освежат монохромния стайлинг в неутрални тонове. А за тези, които обичат маратонки, то бихме ви предложили цветните и груби модели, които се завръщат като наклонност.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Marianne Theodorsen (@marianne_theodorsen)

 
Най-актуалните връхни облекла, които ще носим тази есен

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР