Тъй като модерните мъже по целия свят непрекъснато развиват своите

...
Тъй като модерните мъже по целия свят непрекъснато развиват своите
Коментари Харесай

Новите машинки за подстригване и тримери за брада на Panasonic осигуряват първокласна прецизност у дома

Тъй като модерните мъже по целия свят непрестанно развиват своите привички за поддръжка и грижа за своята осанка, Panasonic се изкачва на още по-високо качествено равнище с новата си серия машинки за подкастряне (ER-SC60/SC40) и тримери за брада (ER-SB60/SB40). Благодарение на нарасналата мощ, усъвършенстваното качество на ножчетата и най-високата скорост на рязане в историята на Panasonic, мъжете към този момент ще могат да отделят по-малко време за подкастряне и ще разполагат с повече време да демонстрират безупречния си жанр.

Машинките за подкастряне (ER-SC60/SC40)

За да вършите добре работата си, имате потребност от подобаващите принадлежности и подстригването не прави изключение. За първи път Panasonic показва машинка за подкастряне с ултра-високоскоростен линеен електромотор, което значи бързо и удобно подкастряне без скубане. Независимо от гъстотата на косата или вида на прическата ви, новите машинки за подкастряне работят с цялостна мощ до изтощение на батерията, с което получавате непрекъсната 100% успеваемост до привършване на работа.

Всеки, който е посещавал фризьорски салон, знае, че колкото по-мощен е електромоторът, толкоз по-малко придвижвания са нужни. И защото новоразработените гребеновидни ножчета захващат повече косми при едно придвижване, ежедневната ви поддръжка става доста по-бърза и безпроблемна.

Със своите 39 (при SC60) и 19 (при SC40) прецизни настройки за дължината в диапазона 1.0-20 mm (SC60)/ 1.0-10 mm (SC40) през 0.5 mm, новата машинка за подкастряне на Panasonic разрешава елементарно подкастряне на косата с равномерна дължина. Приставките-гребен дават опция просто да зададете мечтаната дължина с регулатора и сте подготвени да оформите косата си, без значение от първичното й положение. Сред дребните елементи, които оказват огромно въздействие при ежедневната ви поддръжка, са редица потребни функционалности и характерности, измежду които светлинна индикация за равнището на батерията, водоустойчива структура за елементарно разчистване и опция за работа със захранващ кабел или без кабел до 60 минути, да вземем за пример, при приложимост на машинката за подкастряне в баня или отвън дома.

Във време, когато рутинната поддръжка е от значително значение за актуалния мъж, най-новата серия машинки за подкастряне от Panasonic освен обезпечава първокачествен високоскоростен инструмент в комфорта на вашия дом, само че също по този начин пести време и пари от ежемесечните визити на фризьорския салон.

Тримери за брада (ER-SB60/SB40) за точно оформяне

Брадата от дълго време към този момент не е повсеместен израз на супер неустрашимост. Сега тя е главен мъжки аксесоар и положителната й поддръжка е наложителна за актуалния мъж. Оформената и поддържана брада постоянно наподобява по-добре и защото ренесансът й в цяла Европа продължава, мъжете търсят нови, ефикасни решения за нейната ежедневна поддръжка. Затова Panasonic употребява същата технология за ултра-високоскоростно рязане и при най-новата си серия тримери за брада, като обезпечава бързо, мощно и безпрепятствено оформяне даже на най-гъстата брада.

Независимо дали подстригвате тридневна набола брада или огромна и гъста брада, новите тримери оферират първокласно домашно прекарване и точно оформяне за реализиране на личен жанр и финес. Ножчетата с по-широки остриета, направени от японска неръждаема стомана, могат да отрежат и най-трудно достижимите косъмчета, чак до корените, и захващат повече косъмчета при всяко придвижване.

С помощта на 19 прецизни настройки за дължината в диапазона 1.0-10 mm през 0.5 mm и приставки-гребен за елементарно оформяне на брадата, можете да постигате разнообразни дължини и стилове, според от желанията си, сезона или стилните трендове. Нещо повече, дизайнерската приставка дава опция за точно оформяне на разнообразни детайли като мустаци, лентички и други изобретателни елементи.

Също както и при аналогичните модели машинки за подкастряне, линейният електромотор продължава да работи с непрекъснато висока мощ до изтощение на батерията, за обезпечаване на ефикасна работа от самото начало. Тримерът може да работи със захранващ кабел или в продължение на 60 минути без кабел.

С новите машинки за подкастряне и тримери за брада на Panasonic потребителите могат да продължат да се грижат за всички значими потребности на своя жанр и ритуали за оформяне и поддръжка, с високоскоростна точност и без никакви усложнения.

Информация за продуктите:

Променливотокова/акумулаторна машинка за подкастряне

ER-SC60
Високоефективно гребеновидно ножче; Прецизни настройки за дължината в диапазона 1-20 mm
(Без приставка гребен: 0.5 mm);
39 прецизни настройки за дължината през 0.5 mm; Водоустойчива структура за елементарно почистване; До 60 минути работа; Възможност за работа с кабел и без кабел; Индикация за батерията с 3 светодиода.
Променливотокова/акумулаторна машинка за подкастряне

ER-SC40
Високоефективно гребеновидно ножче; Прецизни настройки за дължината в диапазона 1-10 mm
(Без приставка гребен: 0.5 mm);
19 прецизни настройки за дължината през 0.5 mm; Водоустойчива структура за елементарно почистване; До 60 минути работа; Възможност за работа с кабел и без кабел; Индикация за батерията с 3 светодиода.
Променливотоков/акумулаторен тример за брада

ER-SB60
Високоефективно ножче с по-широко острие; Прецизни настройки за дължината в диапазона 1-10 mm
(Без приставка гребен: 0.5 mm);
19 прецизни настройки за дължината през 0.5 mm; Водоустойчива структура за елементарно почистване; До 60 минути работа; Възможност за работа с кабел и без кабел; Индикация за батерията с 3 светодиода;
Променливотоков/акумулаторен тример за брада

ER-SB40
Високоефективно ножче с по-широко острие; Прецизни настройки за дължината в диапазона 1-10 mm
(Без приставка гребен: 0.5 mm);
19 прецизни настройки за дължината през 0.5 mm; Водоустойчива структура за елементарно почистване; До 60 минути работа; Възможност за работа с кабел и без кабел; Индикация за батерията с 3 светодиода.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР