Тъй като Коледа остава само след няколко дни, онези от

...
Тъй като Коледа остава само след няколко дни, онези от
Коментари Харесай

Какво да гледате по BBC, ITV и Channel 4 на Бъдни вечер, Коледа и Boxing Day

Тъй като Коледа остава единствено след няколко дни, тези от нас, които имат шанса да си вземат заслужена отмора идната седмица, са за наслаждение пред кутията.

Докато сапуните дават обещание своите най-експлозивни сюжетни линии за годината, празничните обичани филми се завръщат с сходни на „ Сам у дома “ и „ Гринч “, идеални за цялото семейство. Toy Story 4 прави своя безвъзмезден дебют, до момента в който Casablanca и Chariots of Fire са измежду предлаганите класики.

На друго място крал Чарлз III произнася втората си коледна тирада, до момента в който феновете на кралското семейство също имат Кралски песни и Годината на коронацията на краля, сложени в горната част на обръщението му. Както постоянно, няколко шоута, в това число Strictly Come Dancing и Great British Bake Off, се завръщат с техните коледни оферти, които постоянно провокират стихия.

Децата, в това време, чакат с неспокойствие Коледа на Mog и Tabby McTat в определените анимационни оферти за 2023 година, до момента в който огромните деца могат да с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР