Тъй като Федералният резерв отново поддържа лихвите стабилни след срещата

...
Тъй като Федералният резерв отново поддържа лихвите стабилни след срещата
Коментари Харесай

5 експертни стратегии за максимизиране на възвръщаемостта на CD тази пролет

Тъй като Федералният запас още веднъж поддържа лихвите постоянни след срещата си през март, спестителите имат непрекъсната опция да се възползват от високите лихвени проценти по сметките за депозитни документи (CD). В днешната среда спестителите могат да намерят компактдискове, плащащи над 5% годишен % на рентабилност (APY). Въпреки това Федералният запас към момента планува три понижения на лихвените проценти, които ще се случат по-късно тази година, и това може да докара до спад на цените на CD.

По този метод спестяващите, които желаят да се възползват от високите проценти на CD, преди те евентуално да паднат, може да изискат направи ходове тази пролет. Това освен може да включва отваряне на нови компактдискове, само че също по този начин и стратегическо отношение към фактори като това какви термини за компактдискове избират.

Имайки това поради, коства си да обмислите петте по-долу подкрепени от специалисти тактики, които може да употребявате, с цел да се опитате да увеличите възвръ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР