Тъй като бившият президент Доналд Дж. Тръмп ще бъде изправен

...
Тъй като бившият президент Доналд Дж. Тръмп ще бъде изправен
Коментари Харесай

Байдън и съюзниците му вероятно няма да запазят мълчание относно процеса на Тръмп в Манхатън

Тъй като някогашният президент Доналд Дж. Тръмп ще бъде изправен пред съда в понеделник в Манхатън, президентът Байдън и неговите съдружници няма възможност да кажа доста.

За демократите някогашен президент, изправен пред наказателни обвинявания за прикриване на полов скандал към акцията от 2016 година, приказва самичък за себе си. Медийното отразяване ще бъде непрекъснато, изключително в случай че господин Тръмп заеме позицията, която той посочи като опция. И до момента в който господин Тръмп е изправен пред до осем седмици в съда, господин Байдън ще взе участие в предизборната си акция и ще употребява „ тактика на Розовата градина “, до момента в който ръководи от Белия дом, контрастност, на който помощниците на президента се надяват гласоподавателите да гледат благосклонно.

Подходът може да бъде подсилен от обстоятелството, че господин Тръмп ще се появи в правосъдно дело, включващо неприлични детайлности и съмнителни финансови маневри, до момента в който господин Байдън преглежда спор в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР