Тъй като американски специалисти са изградили модел на бъдещ конфликт

...
Тъй като американски специалисти са изградили модел на бъдещ конфликт
Коментари Харесай

Евгений Сатановски. Към въпроса за започващата ядрена война

Тъй като американски експерти са построили модел на предстоящ спор с потребление на нуклеарни оръжия, от който следва, че " нуклеарната зима " ще бъде " топла ", защото температурата на планетата няма да падне с 20-30 °, както беше в предходни типичен модели, в които човешката цивилизация не е имала късмет да оцелее, и дори не с 8-10 °, както се смяташе неотдавна, което като цяло би довело до нова ледникова ера, а единствено с половин градус и главният удар ще падне върху полярните райони, т.е. върху Русия, Канада с Аляска и Гренландия, Скандинавия и Исландия, което като цяло не интересува никого в света, с изключение на самите исландци (и, несъмнено, Антарктида), то значи не остава доста време за очакване.

Такива модели са демонски положителни за взимане на решения на равнище Конгрес, Белия дом и Обединения комитет на началник-щабовете на Пентагона, тъй като в случай че след началото на нуклеарната война всички отиваме по дяволите със 100% гаранция, жалко е да се стартира, даже и от най-големите мръсници, с които е цялостно там.

Ако следва ледников интервал, това също не е доста добре, само че въпреки това филмът „ Денят след на следващия ден “ приключва оптимистично. А Америка има вяра на своята кинематография повече в сравнение с всички учени взети дружно. Там, даже в залетия от цунами и изцяло замръзналия Ню Йорк, в който избягаха вълците от зоопарка, някои оцеляха, в това число децата на основните герои, бездомника и кучето му, заключени в градската библиотека.

Е, а сегашният модел на следствията от нуклеарна война дава всички учредения да се стартира, без да се замислиш за нищо по-съществено.

Климатолозите на Запад, съдейки по техните прогнози за световното стопляне и последствията от него, както и всички рекомендации, които дадоха и не престават да дават на идиотски политици, за унищожаването на обичайния превоз и съвсем цялата промишленост, като се стартира от енергетиката, освен въглеводородна, само че и нуклеарна, момчетата са извънредно гъвкави. Какво желаят началниците от тях, това и ще предскажат.

Що се отнася до това дали измислят моделите си вярно или лъжат като бабината козичка, никой няма да разбере, до момента в който всички тези копелета, за които работят, не осъществят лошотия си лист с мераци.

Досега те са пресметнали практическата сигурност за Съединените щати от бъдеща нуклеарна война, обосновали са я и са сложили тези калкулации на масата на американските управляващи.

По време на на президента Кенеди, който самичък беше воювал и си представяше какво е война, Карибската рецесия беше решена без замяна на нуклеарни удари сред Съединени американски щати и Съюз на съветските социалистически републики, тъкмо тъй като той беше индивидът, който беше.

Днес в американското политическо управление няма човек, който персонално да е минал през войната, а креатурата, която съставлява американският президент, надали ще се спре пред нещо - това се вижда и в Украйна, и във всичко останало, което Америка прави във вътрешното и външното пространство на политиката.

Значи Големият Армагедон е на прага. Тъжно, само че истина.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР