Тъй като 49ers се подготвят за двубоя в дивизионния кръг

...
Тъй като 49ers се подготвят за двубоя в дивизионния кръг
Коментари Харесай

Похвалата на Ник Боса за Джордан Любов включва копие на Арън Роджърс

Тъй като 49ers се приготвят за дуела в дивизионния кръг против Пакърс в събота, те са подготвени да се изправят против нов куотърбек Грийн Бей под центъра.

Когато обсъждаха дълго чакания дуел с кореспонденти в сряда, ветеранът от отбраната на 49ers Ник Боса предложи любопитно съпоставяне сред първия титуляр на Packers, Джордан Лав, и техния някогашен куотърбек, Арън Роджърс.

„ Те имат доста от същите момчета от предишното, в действителност положителни тимове, които са имали, и куотърбек, който прави тъкмо това, за което е квалифициран, “ сподели Боса, съгласно основаната в Сан Франциско KNBR.

„ Аарон Роджърс е член на Залата на славата и е необикновено, само че той някак излезе отвън сферата на треньорството и от време на време е добре, когато имаш човек, който прави това, за което е квалифициран. “

Роджърс, чиято 18-сезонна кариера в Грийн Бей завърши предишния отвън сезона, когато беше продаден на Джетс, се сблъска с апела на старши треньора Мат Лафльор в предишното и от време на време правеше свободен жанр.

Въпреки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР