Таванът на цените на Ofgem падна с около 12% днес,

...
Таванът на цените на Ofgem падна с около 12% днес,
Коментари Харесай

Сметките за енергия спадат със стотици лири днес, което носи облекчение на затруднените домакинства

Таванът на цените на Ofgem падна с към 12% през днешния ден, което значи, че сметките за сила за милиони британци ще станат малко по-евтини.

Новата горна граница на цените на енергийния регулатор в този момент възлиза на £1690 за типично домакинство, което заплаща посредством пряк дебит. Това е по-малко от януарската ценова граница от £1928. Таванът на цените през април е най-ниското равнище от февруари 2022 година и ще бъде в действие до 30 юни тази година, когато ще бъде преразгледан още веднъж. Важно е да се означи, че спадът от £238 съставлява евентуалните спестявания за една година, а не за трите месеца, които покрива таванът на цената.

Въпреки това, което подсказва името му, в действителност няма общо ограничаване за това какво можете да платите за сила, а ограничаване за това какъв брой можете да бъдете таксувани за киловат сила, която употребявате. Това значи, че в случай че употребявате повече сила, сметките ви ще бъдат по-скъпи. Как плащате за сила, да вземем за пример, в случай че плащате посредством пряк дебит или п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР