Татяна Лолова влиза „в главната роля” на „She`s the one”

...
Татяна Лолова влиза „в главната роля” на „She`s the one”
Коментари Харесай

Татяна Лолова в главната роля на „She`s the one”

Татяна Лолова влиза „ в основната роля” на „ She`s the one” - хитовото събитие, представящо едни от най-вдъховяващите и съумели български дами, което ще се организира на 30 март в столичен клуб.
Театралната и кинокралица и още 6 специфични дами, до чиито извънреден свят всички желаят да се допрян, ще разкрият „ задкулисието” и тайните на триумфа си по време на трансформиралото се в градска легенда още с първото си издание събитие. На конференцията „ She`s the one” уредниците от dir.bg събират на една сцена прецизна селекция от изключителни дами, които най-добре могат да бъдат разказани с израза „ Няма невъзможни неща”. Те светят мощно, даже когато прожекторите не са ориентирани към тях. Те трансформират животи посредством думите и дeйствията си, а историите им са същински притчи за силата, щастието и триумфа. Те са правилните модели за подражателство!
Убедете се сами: именитата актриса Татяна Лолова; Здравка Евтимова - писателката, чието разтърсващо творчество влезе даже в американски учебник по литуратура; неповторимият войник и подстрекател Биляна Савова - създател фондация „ Мога Сам “ в помощ на хората с множествена склероза; уважаваната журналистка и тв водеща, с която стартира всеки предиобед - Деси Стоянова; първата българка, изкачила Еверест, майката на 3 деца юрист Петя Колчева; топспециалистът по акушерство, пренатална медицина и вътреутробни интервенции доктор Кристина Чачева; сървайвърът от деня на своето раждане изпълнителен шеф на „ Български фонд за дамите “ Надежда Дерменджиева!
Тези толкоз специфични, вдъхновяващи и харесвани дами ще споделят своите житейски и професионални пътеки, спадове и върхове в прям диалог с водещата Рени Веселинова и с публиката. Това ще се случи на 30 март в столичния клуб CityStage.
Подробности за хитовото събитие „ She`s the one” и за участниците в него можете да намерите на https://shestheone.dir.bg/. Местата са лимитирани, тъй че побързайте да резервирате още през днешния ден своя билет на https://www.eventim.bg/dirbg/bg/bileti/shes-the-one-sofi-club-city-stage-1189795/performance.html
Конференцията „ She`s the one” се реализира с поддръжката на DOVE, A1, FREYWILLE, Samsung Galaxy S20 и винения сътрудник на събитието Pixels.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР