Татуировките все повече се налагат като начин на себеизразяване. Всяка

...
Татуировките все повече се налагат като начин на себеизразяване. Всяка
Коментари Харесай

Историите зад татуировките на някои от най-известните футболисти

Татуировките от ден на ден се постановат като метод на себеизразяване. Всяка татуировка има история, която споделя. Дори от време на време да стават гафове и татусът да показва друго нещо от това, което си мислим, какъвто е казусът с Ариана Гранде, въпреки всичко той носи особено значение за нас.
 Ариана Гранде,
Ариана Гранде продължава да " поправя " неправилно татуировката си

Гаф след гаф за певицата

От известните персони със татуировки най-интересни може би са футболистите, които идват от разнообразни краища на света с разнообразни послания. Да забележим някои от татуираните футболисти и каква история описват татусите им съгласно Myttoos.

Дейвид Бекъм

Повечето от татуировките на някогашния футболист са свързани със фамилията му. Той има имената на децата си, това на брачната половинка си Виктория Бекъм и на своите родители. През 2015 година Дейвид Бекъм се снабди с още една доста забавна татуировка, която наподобява на детска рисунка.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от David Beckham (@davidbeckham) на Окт 28, 2015 в 8:47 PDT

Публикувайки фотография на новата си облага в Instagram, Бекъм написа " Очевидно на Харпър ѝ е разрешено да драска върху баща ".

Неймар

Бразилският футболист обича думите на португалски по тялото си. На врата си написа " Tudo Passa ", което почти се превежда като " нищо не е постоянно ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от EneJota neymarjr (@neymarjr) на Яну 3, 2019 в 12:49 PST

Той също по този начин има татуировки на краката си, които гласят " Ousadia " и " Alegria ", които надлежно значат " храброст " и " наслада ". Направи ги преди да се причисли към футболния тим Барселона.

Серхио Рамос

Рамос има татуировка на Дева Мария на ръката си и лъв на гърба си. Татуировките на кокалчетата му обаче притеглят повече внимание от всички останали.

Когато се татуира през 2016 година, всички се чудиха както тъкмо значат цифрите 35, 90+, 32 и 19, само че се оказва че всяко едно число има голямо значение за футболната кариера на Серхио Рамос, като с кой номер е почнал да играе и така нататък

Лео Меси

Аржентинският футболист, също като Дейвид Бекъм, обича да показва любовта към фамилията си с разнообразни татуировки.

Той има татуиран портрет на своята майка на гърба си, а една от последните му придобивки е името на сина му Тиаго на левия му прасец, дружно с две ръце, за които се твърди, че изобразяват точно тези на детето.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Leo Messi (@leomessi) на Май 30, 2018 в 12:02 PDT

Разбира се, това надалеч не е всичко, тъй като няма по какъв начин да пропуснем тази на цифрата 10, с която евентуално показва привързаността си към футболния тим Барсела, където играе точно с този номер. Татуировките по краката на Меси постоянно не се виждат, защото нормално са покрити с чорапи.

Рахим Стърлинг

Английският футболист от ямайски генезис стана обект на разпалена полемика, откакто беше забелязата татуировката на десния му крайник, изобразяваща автомат М16.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Raheem Sterling (@sterling7) на Май 27, 2018 в 2:41 PDT

Противниците на оръжията надигнаха глас, че това е " изцяло безобразно " и " доста непоносимо ", само че Стърлинг разкрива, че татуировката показва едно заричане, което той дава на себе си, а точно че в никакъв случай няма да допира оръжие. И това е предизвикано от случай в детството на футболиста, по време на който прострелват татко му.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР