Татуировките са пристрастяващи, защото без една може, но само с

...
Татуировките са пристрастяващи, защото без една може, но само с
Коментари Харесай

Кая Гербер, татуировките и първата, която си е направила сама

Татуировките са пристрастяващи, тъй като без една може, само че единствено с една - не. Това разбра от персонален опит и Кая Гербер. Моделът има няколко дребни и дискретни черно-бели рисунки по тялото си, както и непрекъснатото предпочитание те да стават от ден на ден и повече.

Заради актуалната обстановка обаче, дъщерята на Синди Крауфорд не може да посети тату студио, с цел да материализират следващата концепция върху кожата й. Затова е пристъпила към крайни дейности - да се нарисува сама.

В последното си изявление Гербер с леко терзание признава, че за пръв път си е направила татуировка сама. Просто по този начин, с цел да се успокои, че и този месец има нова. Но не предлага на никого да взима образец от нея.

Кая е употребява механична игла, а не електрическа машинка, с каквито боравят експертите. Не е имала прекомерно огромни упования към творбата си, а и е схванала, че работата на татуистите не е по никакъв начин лесна, написа Page Six.

Тя обаче не показа какво тъкмо си е нарисувала и къде. Затова чакаме да ни изненада с поредна разголена фотография в Instagram, с която да показа творбата си.

Красивата щерка на Синди Крауфорд е безапелационна, че не съжалява за нито една рисунка по тялото си, тъй като всички са свързани с значими моменти от живота й. И няма толкоз огромно значение какво тъкмо изобразява, по-важно за нея е самото прекарване. Ето, някой май в действителност се е пристрастил...
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР