Татуировката на китката на Ева Мендес може да е кратка

...
Татуировката на китката на Ева Мендес може да е кратка
Коментари Харесай

Ева Мендес е госпожа Гослинг според нова татуировка

Татуировката на китката на Ева Мендес може да е къса и сладка, само че може да има по-дълбоко значение, оповестява " People ".

Актрисата и бизнесмен е известна със своята мистериозност по отношение на 11-годишна връзка с артиста Райън Гослинг. Но нов пост в Инстаграм демонстрира, че тя очевидно не е чак толкоз срещу да разкрие елементи от персоналния им живот. 

На фотография, оповестена във вторник, се вижда по какъв начин 48-годишната Мендес покрива лицето си с ръка и на  китката ѝ, има надпис " де Гослинг ".

В испаноезичната просвета потреблението на " de " или " of " значи, че дамата е взема фамилното име на брачна половинка си след брака, което отбелязва, че Ева към този момент евентуално е " Госпожа Гослинг ".

Актьорите се срещнаха на снимачната площадка на " The Place Beyond the Pines " през 2011 година, в който играят двойка с дребен наследник.

Екранната им химия се трансформира в обич в действителния живот и малко след края на фотосите двамата бяха видяни да се забавляват в Дисниленд, както и да се целуват сантиментално в Париж.

През септември 2016 година " Us Weekly " заяви, че са се оженили на загадка гала, само че по-късно източници потвърдиха пред " People ", че това към момента не е реалност. 

Мендес и Гослинг имат две дъщери - Есмералда Амада, на 8 години, и Амада Лий, на 6 година, които се родиха надлежно през 2014 и 2016 година

През август хубавицата с кубински корени сподели, че нейният мъж и деца са това, което тя назовава дом.

" Където и да са, това е ", благо означи тя. 

Гослинг също показа какъв е животът му като татко на две деца и сподели, че някои от последните му планове даже са били въодушевени от дъщерите му.

" Първо това, че съм татко, е част от повода да фотографирам кино лентата " Сивият човек ". Хубава опция беше за нас да отидем на тези забавни места и да бъда там с децата си ", сподели той през август пред " The ​​Daily Mail ".

Номинираният за " Оскар " артист, съзира добър късмет да запознае дъщерите си с специалността си и горещо чака иден филм за Барби, в който той играе Кен.

" Барби е метод да направя това. Не безусловно, че го върша за тях, само че за първи път мисля, че те осъзнават ", споделя той. 

" Въпреки че не могат да схванат за какво желая да се превъплътя в Кен, защото по принцип никой не играе с него. И по тази причина би трябвало да разкажем неговата история ", усмихва 42-годишният Гослинг.  

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР