Търсят се всякакви поводи за провокация. Агресията е напълно неприемлива.

...
Търсят се всякакви поводи за провокация. Агресията е напълно неприемлива.
Коментари Харесай

Денков: РСМ постоянно търси поводи за провокация

Търсят се всевъзможни мотиви за провокация. Агресията е изцяло неприемлива. Има реакция от страна на Министерство на външните работи, СГП се самосезира. Ще предприемем дейности да разкрием какво се е случило и отговорния да си понесе наказването. Това съобщи пред публицисти министър председателят Николай Денков във връзка преди мача сред Шкупи и Левски.

Той уточни, че за идната среща реванш ще бъдат разисквани ограничения с министрите на вътрешните работи и спорта. По думите му недопускането на ентусиасти от РСМ е краен вид.

Министър-председателят разяснява и. Денков акцентира, че те се организират по общоприета процедура и увери, че няма заплаха за корабоплаването и сигурността на българските жители.

Той отвори и тематиката за. Премиерът уточни, че концепцията за предел на мандатите на кметовете е целяла да отстрани феодализирането по места . Денков добави, че тя е отпаднала поради неналичието на консенсус. Министър-председателят акцентира, че има единодушие измежду парламентарните групи във връзка с служебните държавни управления. Дълги интервали без постоянен кабинет водят до еднолично ръководство на президента. Кадровите промени, назначението на държавно управление зависи от един човек. Търси се форма, публикувана в други страни, разясни Денков.

Случаят на, министър председателят назова " ужасяващ ". Буди неразбиране метода по който бе квалифицирано действието. Не може да има приемливост към такива действия . Приемането на цели намаляването на сходни случаи, акцентира той.

. Министърът на финансите го сподели задоволително ясно. " Ако този бюджет беше признат във типа, който мина през Комисията по бюджет и финанси, аз към този момент нямаше да бъда тук. ", сподели още Денков.
 Ковачевски: Инцидентът в Скопие е хулиганска демонстрация
Ковачевски: Инцидентът в Скопие е хулиганска демонстрация

Самоличността на нападателите, проболи български почитател с нож, е установена
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР