Търсят с хеликоптер 21-годишният бивш затворник Мартин ТрифоновХимическа кастрация за

...
Търсят с хеликоптер 21-годишният бивш затворник Мартин ТрифоновХимическа кастрация за
Коментари Харесай

Джамбазки иска химическа кастрация за убиеца на Криси

Търсят с хеликоптер 21-годишният някогашен пандизчия Мартин Трифонов

Химическа кастрация за килъра на 7-годишната Криси в сливенското село Сотиря, изиска евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

" Преди години Вътрешна македонска революционна организация предлагахме смъртно наказване за такива действия. Аз и в този момент съм на това мнение. Най-малкото - пожизнен затвор без подмяна и химическа кастрация ", написа политикът във фейсбук.

21-годишният някогашен пандизчия Мартин Трифонов е търсен от полицията за жестокото ликвидиране на Криси. Детето е било изнасилено и пребито до гибел, настояват локалните поданици. Момиченцето е открито в края на селото, на метри от вкъщи си, в извънредно тежко положение към 15 ч. в четвъртък. Откарано е в болница, само че медиците не съумели да спасят живота му поради тежките черепно-мозъчни контузии.

Издирваният Трифонов и различен път е посягал на деца, описват още съселяните му. Заплашвал малчугани с палки и ножове. Вчера той изтрил профила си във Facebook, след което е липсващ.

Кметът на селото Димчо Георгиев съобщи, че той не живее там, а в близката вилна зона и идва да си пазари. Вчера следобяд той видял момиченцето пред локалните магазин и заведение, където пиел ракия. То пък пристигнало да си купи сладолед.

" Детето е от обикновено семейство, ходеше на детска градина тук, с моята щерка бяха в една група, покруса е огромна за всички в селото. Успях да си кажа няколко приказки с дядото, само че те всички са разрушени. За жал има хора, които не мислят и това е резултатът ", сподели още кметът пред Нова телевизия.

Момиченцето живеело с баба си и дядо си, защото майката работи на морето, описват още поданици на Сотиря.

Според хората Мартин е лежал в пандиза за обири. Свързват името му и с съдбовен случай, станал преди година, заяви glasbg. Мартин минавал около една от къщите във вилната зона, когато го подгонили кучетата пазачи, живещи в двора й. Собственикът на парцела се намесил и опитал да укроти животните. Те обаче се нахвърлили върху стопанина си и го нахапали до гибел.

В момента Сотиря е блокирано от полиция. Над региона кръжи хеликоптер. Пристигнали са и криминалисти от София. Мобилизирани са военни и пожарникари. Пуснати са и следови кучета.

Предполага се, че Мартин се укрива в гората, за която локалните споделят, че е извънредно гъста и мъчно проходима. Издирването му продължи през цялата нощ и продължава и в този момент. В акцията вземат участие повече от 40 души.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР