Търсят безработни за служби в Президентството, Народното събрание, министерства, държавни,

...
Търсят безработни за служби в Президентството, Народното събрание, министерства, държавни,
Коментари Харесай

Наемат безработни в министерствата и Народното събрание

Търсят безработни за служби в Президентството, Народното събрание, министерства, държавни, национални и изпълнителни организации. В началото на 2020 година вакантни работни места ще предложат и Областните и общинските администрации.

Програмата „ Старт на кариерата “ на Министерство на труда и Агенцията по заетостта стартира. Инициативата дава опция на безработни висшисти до 29-годишна възраст да натрупат в границите на 9 месеца първия си трудов стаж и то на държавна работа.

По програмата са оповестени 1989 работни места. Търсят се най-вече младежи, приключили право, стопански и механически специалности, администрация и ръководство, обществени действия, информатика и компютърни науки, архитектура, строителство и геодезия и други

За да вземат участие в стратегия „ Старт на кариерата ”, претендентите би трябвало да са на възраст до 29 години, ненавършени до 18 октомври 2019 година в това число, и да имат висше обучение, съответстващо на посоченото от работодателя за заемане на съответното работно място. Други условия са да са регистрирани в бюрото по труда като безработни или заети, търсещи работа лица и да нямат трудов стаж по добитата компетентност от висшето обучение.

Документи се одобряват до 18 октомври в това число в Бюрата по труда.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР