„Търси се клошар, леко западнал, алкохолик, около 57 годишен, ритан

...
„Търси се клошар, леко западнал, алкохолик, около 57 годишен, ритан
Коментари Харесай

Търси се клошар, леко западнал, алкохолик, около 57 годишен, ритан от кон на младини

„ Търси се клошар, леко занемарен, пияч, към 57 годишен, ритан от кон на млади години. Може и импорт от Пловдив. Кандидатите да звънят в Прокуратурата “, написа политологът Арман Бабикян във връзка избухналия тази заран пожар в "Царските конюшни " в София.

"Пожарът в Царските конюшни припомня по какъв начин бяха добити те – за 90 лева на кв.м. Продаде ги регионален шеф от Република България, назначен от Бойко Борисов и зам. регионален от ГЕРБ. Купува ги някогашен шеф на КТБ, доближен до Костов и прочут от Варна до София с доста преференциални покупко-продажби за сметка на страната, в това число със правосъдната власт ", разяснява от своя страна някогашният вътрешен министър Богомил Бонев. Сега чакам, в случай че има проверяваща публицистика, да видя заглавия от рода: „ Умишленият палеж на Царските конюшни в центъра на София можеше ли да докара до нещастието в Атина или да “, добавя още той.

Както BNews към този момент писа по-рано, обстоятелствата и събитията към случая сочат към тенденциозен палеж. Продължаваме да следим за случая и ще търсим отговор на въпроса станаха ли "Царските конюшни " поредна жертва на бизнес ползи.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР