Търсещият убежище, който е починал поради предполагаемо самоубийство на борда

...
Търсещият убежище, който е починал поради предполагаемо самоубийство на борда
Коментари Харесай

Смъртта на Биби Стокхолм: Намереният мъртъв търсещ убежище е бил лекар и „опитен експерт“

Търсещият леговище, който е умрял заради хипотетично самоубийство на борда на противоречивия шлеп Биби Стокхолм, е бил прочут доктор и специалист по инвалидизиращи медицински положения.

Алармата е била вдигната през вчерашния ден сутринта, до момента в който корабът е дебаркирал в Портланд, Дорсет, който сега се употребява за настаняване на 500 бежанци по разпореждане на Министерството на вътрешните работи.

Mickael Essouma, родом от Яунде, Камерун, беше открит към 6.20 ч. сутринта от полицията, извикана на място при известия за неочаквана гибел. Даунинг стрийт споделя, че останалите поданици няма да бъдат евакуирани и ще бъдат принудени да останат на шлепа.

Подробности за живота на доктор Есума се появиха в обществените медии в часовете след гибелта му. Jacqueline McKenzie от Leigh Day Law показа изказване, което разказва в детайли по какъв начин той е оценен като „ умел специалист “ в MediFind, база данни за намиране на лекари, която претърсва света за изтъкнати специалисти във всяка дадена област.

Специализ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР