Търсещите работа често гледат на ролите в науката, технологиите, инженерството

...
Търсещите работа често гледат на ролите в науката, технологиите, инженерството
Коментари Харесай

„Очакванията ще се променят драстично“: работните места преминават от научна фантастика към факти

Търсещите работа постоянно гледат на функциите в науката, технологиите, инженерството и математиката като на безвреден залог.

Под съвсем всеки 10 години сюжет, моделиран от икономистите на труда, те са прави да го създадат. Прогнозите на Бюрото по трудова статистика на Съединени американски щати, оповестени през септември, демонстрират 11 % нарастване на по този начин наречената „ стволова “ претовареност до 11,5 милиона до 2032 година, до момента в който броят на работните места, които не са свързани с стволовото произвеждане, ще се усили единствено с 2 %.

Това не е безусловно работата на научната фантастика. Много функции, основани от развиването на технологиите, ще бъдат разширени версии на тези, които към този момент съществуват, или нови функции, обслужващи вековни потребности в области като опазване на здравето, съществена инфраструктура или публични услуги.

Техникът на вятърни турбини е най-горещата роля в листата на BLS, с плануван растеж на заетостта от 44,9 % от 2022 до 2032 година, следвана компактно от медицинските сестри с прогнозир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР